• PRO TV
  • Mihai Pascu, suprins în ipostaze șocante pe motor! Cum a apărut pe stradă, în plină zi, tatăl șoferului care a ucis doi tineri la 2 Mai

Mihai Pascu, suprins în ipostaze șocante pe motor! Cum a apărut pe stradă, în plină zi, tatăl șoferului care a ucis doi tineri la 2 Mai

Mihai Pascu, suprins în ipostaze șocante pe motor! Cum a apărut pe stradă, în plină zi, tatăl șoferului care a ucis doi tineri la 2 Mai

Lui Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai, i s-a schimbat încadrarea după opt luni petrecute după gratii. Șoferul care a luat viața a doi tineri nu mai este anchetat pentru omor calificat, ci pentru ucidere din culpă, iar tatăl său, Mihai Pascu, răsuflă ușurat. Iată cum a fost surpins zilele trecute în centrul Capitalei!

Gallery

​În cursul săptămânii trecute, Vlad Pascu, aflat după gratii, și tatăl său, judecat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, au făcut declarații controversate în cadrul unui interviu realizat de Marian Ceaușescu. Răspunsurile celor doi au revoltat sute de oameni, motiv pentru care la finalul săptămânii a și avut loc un protest în Piața Victoriei.

Mihai Pascu a fost surpins cu puțin timp în urmă de către jurnaliștii de la cancan.ro, mergând cu scuterul prin traficul infernal din București. Cu accelerația la maxim, tatăl șoferului care a omorât doi tineri la 2 Mai, și-a făcut loc printre mașini, iar la primul stop s-a apucat de vorbit la telefon. Imaginile suprinse arată cum bărbatul râde în hohote, lăsând impresia că nu îl macină absolut nimic.

Ce a spus Mihai Pascu despre tinerii omorâți de fiul lui în stațiunea 2 Mai

În cadrul interviului realizat săptămâna trecută de Marian Ceaușeșcu, Mihai Pascu a spus că nu vrea să deschidă subiectul despre cei doi copii loviți mortal de fiul său, considerând acest lucru ca fiind „tabu”.

„De acei copii nu vreau să vorbesc. E un lucru tabu pentru mine. Sunt nişte copii morţi în nişte condiţii anume, iar eu nu vreau să vorbesc despre aşa ceva. Lăsaţi oamenii ăia în pace, îi distrugeţi cu sănătatea şi îi asmuţiţi împotriva mea şi au ajuns săracii să ameninţe public.

Vă daţi seama ce aţi făcut? (...) Dumneavoastră aţi făcut nişte lucruri şi nu i-aţi lăsat să îşi plângă morţii şi să îşi tragă sufletul”, a afirmat Mihail Pascu.

Foto: Facebook, Captură TikTok, Captură YouTube, Inquam Photos

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni