• PRO TV
  • Cine este bărbatul care se afla în mașină cu iubita lui Mădălin Paul Păduran. Gestul periculos făcut de „amant” înainte ca tânărul să piardă controlul volanului

Cine este bărbatul care se afla în mașină cu iubita lui Mădălin Paul Păduran. Gestul periculos făcut de „amant” înainte ca tânărul să piardă controlul volanului

Cine este bărbatul care se afla în mașină cu iubita lui Mădălin Paul Păduran. Gestul periculos făcut de „amant” înainte ca tânărul să piardă controlul volanului

Familia și apropiații lui Mădălin Paul Păduran sunt în stare de șoc. Tânărul de doar 23 de ani și-a pierdut viața într-un accident violent de mașină pe DN54, în apropiere de Deveselu, zilele trecute, în încercarea de a-și prinde iubita care îl înșela. Iată cine era bărbatul cu care se afla Narcisa în momentul tragediei!

Gallery

​Mădălin Paul Păduran avea 23 de ani și toată viața înainte, însă din cauza geloziei a sfârșit tragic. Tânărul se afla la volanul mașinii sale când a aflat, printr-un apel telefonic, că iubita sa îl înșela, iar din dorința de a afla adevărul a ajuns să gonească cu 200 de km/h.

În timp ce urmărea mașina în care se afla iubita sa, Narcisa, alături de bărbatul cu care îl înșela, Mădălin a intrat într-un copac și a murit pe loc.

La scurt timp după, povestea celor trei a ieșit la iveală, iar cei care îi cunoșteau s-au revoltat în mediul online și au pus-o la zid pe iubita victimei.

Cine este bărbatul cu care Narcisa îl înșela pe Mădălin Paul Păduran

Tânărul de 23 de ani a aflat că iubita sa a fost să își facă manichiura cu un alt bărbat, care a și așteptat-o în fața porții salonului respectiv.

Convins că îi va prinde, Mădălin s-a dus la fața locului, iar de acolo a început o urmărire ca în filme. Se pare că șoferul mașinii în care se afla Narcisa a decis, la un moment dat, să iasă de pe carosabil și să meragă direct pe câmp, iar în încercarea de a-i merge pe urmre, Mădălin a pierdut controlul volanului și a intrat direct într-un copac de pe marginea drumului. Impactul a fost fatal.

Foto: TikTok, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni