• PRO TV
  • Ce s-a întâmplat la înmormântarea lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Olt. Apropiații bărbatului spun că iubita infidelă a venit cu „amantul”

Ce s-a întâmplat la înmormântarea lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Olt. Apropiații bărbatului spun că iubita infidelă a venit cu „amantul”

Ce s-a întâmplat la înmormântarea lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Olt. Apropiații bărbatului spun că iubita infidelă a venit cu „amantul”

Un eveniment tragic a avut loc joia trecută pe DN54, în apropiere de Deveselu. Mădălin Paul Păduran s-a stins din viață după ce a intrat cu 200 km/h într-un copac aflat la marginea drumului, în timp ce își urmărea iubita aflată în mașina unui alt bărbat.

Gallery

​Mădălin Paul Păduran, un tânăr de doar 23 de ani din Olt, a sfârșit tragic în timp ce încerca să o prindă pe iubita sa, Narcisa Modringa, cu bărbatul cu care l-ar fi înșelat.

Din păcate, nu a reușit acest lucru, și a intrat cu mașina într-un copac aflat la marginea drumului, iar echipajele de salvare care au venit la fața locului nu au putut constata decât decesul.

La înmormântarea lui Mădălin Paul Păduran, apropiații acestuia au luat foc atunci când au văzut-o pe Narcisa alături de un alt bărbat. Ulterior, fata a lămurit situația și a spus, pe lângă faptul că bărbatul cu care a venit la înmormântare era verișorul ei, că ea și Mădălin nu mai aveau o relație bună de mai bine de jumătate de an.

„Eu cu Mădălin nu mai aveam o relație atât de bună de 6-7 luni. El nu voia să înțeleagă că trebuie să o terminăm, nu accepta, pentru el era foarte greu (...)”, a spus, printre altele Narcisa.

Întrebată de apropiații victimei cu cine a venit la înmormântarea acestuia, fosta lui iubită a spus că nu era cu bărbatul alături de care s-a aflat în ziua accidentului, ci cu verișorul ei.

„Nu este amantul meu. Țin să vă spun că el este verișorul meu. El (nr.amantul) nu a fost la înmormântare. De acolo vin”, a mai spus fosta iubită a lui Mădălin.

@stefyafricanu #foryou #sper_sa_ajung_pe_fy #virall #tiktok #spersaajungpeforyou #viraltiktok #viraltiktok #fyp ♬ sunet original - Stefy Africanu??

Foto: Facebook, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni