• PRO TV
  • Anul trecut, Athos Salomé a prezis un eveniment major, care tocmai s-a adeverit! ”Scepticii trebuie să accepte că sunt noul Nostradamus”

Anul trecut, Athos Salomé a prezis un eveniment major, care tocmai s-a adeverit! ”Scepticii trebuie să accepte că sunt noul Nostradamus”

Anul trecut, Athos Salomé a prezis un eveniment major, care tocmai s-a adeverit! ”Scepticii trebuie să accepte că sunt noul Nostradamus”

Recent, prezicătorul originar din Brazilia Athos Salomé, cunoscut despre Nostradamus în viață, a declarat pentru publicația britanică Daily Star că posedă un simț care îi permite să anticipeze anumite evenimente, pe care le împărtășește cu publicul, în ciuda scepticilor care nu-l cred.

Nostradamus cel nou a dat exemplu, în articolul din Daily Star, interviul video exclusiv pe care l-a oferit protv.ro în luna februarie a anului trecut, în care a avertizat cu privire la conflictul dintre Iran și Israel, care este acum în actualitate.

De altfel, multe dintre prezicerile acestuia s-au adeverit: moartea Reginei, pandemia de coronavirus, Twitter-ul achiziționat de Elon Musk... acum, prezicătorul spune că o nouă profeție a sa s-a adeverit: conflictul dintre Iran și Israel.

Cât îl privește pe Athos, evenimentele sumbre care se desfășoară în Orientul Mijlociu în această lună sunt o nouă dovadă că „poate anticipa incidente geopolitice”.

Foto: Instagram, Profimedia

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni