• PRO TV
  • După moartea lui OJ Simpson, adevărul despre odioasa crimă a ieșit la iveală! Cine a omorât-o, de fapt, pe fosta soție a acestuia

După moartea lui OJ Simpson, adevărul despre odioasa crimă a ieșit la iveală! Cine a omorât-o, de fapt, pe fosta soție a acestuia

După moartea lui OJ Simpson, adevărul despre odioasa crimă a ieșit la iveală! Cine a omorât-o, de fapt, pe fosta soție a acestuia

Conform unui martor al poliției, OJ Simpson era atât de gelos că fosta lui soție, Nicole Brown, a trecut peste povestea lor de dragoste și că ”se culca cu toată lumea” încât a plătit un membru al mafiei pentru a o ucide.

Astfel, OJ Simpson, care a decedat recent, i-ar fi plătit pe cei din clanul mafiot Gambino s-o omoare pe femeie. Un martor cheie al poliției spune că a ținut adevărul secret pentru că a fost amenințat de aceeași gangsteri, care i-au băgat pistolul în ură și l-au amenințat că îl omoară pe el și pe toată familia.
Același martor l-a plasat pe OJ Simpson la locul crimei, acolo unde Nicole Brown (35 de ani) și iubitul ei, Ron Goldman (25 de ani) au fost uciși cu sânge rece, pe data de 12 iunie 1994.

Gallery

Nicole a fost înjunghiată de 7 ori în gât și cap. A fost un atac atât de violentă încât atunci când a fost găsită zăcând într-o baltă de sânge, în poziția fetusului, era aproape decapitată.

Cu toate acestea, cu ajutorul unei echipe puternice de avocați, starul NFL a fost găsit nevinovat, iar procesul lui s-a sfârșit pe 3 octombrie 1995 - aproape 150 de milioane de oameni urmărind verdictul la televizor.
Pe 10 aprilie 2024, OJ Simpson a murit la vârsta de 76 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul.

Acum, conform unei înregistrări exclusive, Daily Mail a dezvăluit că martorul John Dunton a spus că Simpson: ”nu dădea doi bani pe fosta lui soție și că a plătit o groază de bani ca să fie hăcuită”. Dunton a fost de acord să vorbească doar după moartea starului.

Foto. Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni