• PRO TV
  • Gheorghe Dincă a ieșit din închisoare din cauza unei erori grave! Ce s-a întâmplat cu „Monstrul din Caracal”

Gheorghe Dincă a ieșit din închisoare din cauza unei erori grave! Ce s-a întâmplat cu „Monstrul din Caracal”

Gheorghe Dincă a ieșit din închisoare din cauza unei erori grave! Ce s-a întâmplat cu „Monstrul din Caracal”

Oamenii legii l-au scos pe Gheorghe Dincă din închisoare! Ce eroare gravă s-a produs și unde a ajuns „Monstrul din Caracal”.

Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au dispărut fără urmă în urmă cu aproape șase ani, iar de atunci Gheorghe Dincă se află după gratii. Potrivit cancan.ro, comportamentul „Monstrului din Caracal” nu s- schimbat deloc în închisoare, astfel că acum ceva timp s-ar fi luat la bătaie cu un deținut.

Recent, un alt eveniment s-a petrecut în viața lui Ghoerghe Dincă. Oamenii legii l-au scos din închisoare și l-au plimbat prin Craiova fără să știe că s-a produs o mare eroare.

Din cauza unei aplicații, despre care se spune că a costat peste un milion de euro, „Monstrul din Caracal” a fost dus de autorități la Curtea de Apel Craiova într-un proces în care era acuzat de furt de energie electrică.

Polițiștii care îl însoțeau pe bărbat au văzut abia când au ajuns că acesta nu apare pe lista inculpaților și că Dincă trebuia să se prezente în instanță abia peste o lună.

Supărat de eroarea făcută, Gheorghe Dincă a spus că va depune o plângere împotriva conducerii penitenciarului pentru că i-au încălcat drepturile. Plângerea i-ar fi fost respinsă, în final.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni