• PRO TV
  • Horoscop zilnic 18 aprilie 2024. Vărsătorii își doresc mai multă libertate în viața intimă, Capricornii găsesc surse suplimentare de bani

Horoscop zilnic 18 aprilie 2024. Vărsătorii își doresc mai multă libertate în viața intimă, Capricornii găsesc surse suplimentare de bani

Horoscop zilnic 18 aprilie 2024. Vărsătorii își doresc mai multă libertate în viața intimă, Capricornii găsesc surse suplimentare de bani

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 18 aprilie 2024.

Berbec

Astăzi te preocupă o situație în planul sentimental, însă ai tendința să treci brusc de la o stare la alta și să nu reușești să rezolvi nimic. Pe de altă parte, dacă ești într-o relație mai veche, s-ar putea să-ți dorești mai multă libertate. Atenție și la sectorul financiar, unde nu sunt excluse surprize neașteptate!


Taur

Astăzi ești predispus să faci schimbări bruște și-n sfera amoroasă, dar și-n planul profesional. La serviciu ai parte de experiențe noi și ai ocazia să-ți pui abilitățile în valoare. În planul sentimental, apare o situație, care va schimba cu totul viziunea ta în raport cu partenerul.

Gemeni

Pregătește-te, astăzi, de declarații pe care le primești sau le oferi. Sectorul comunicării este dinamizat, însă există situații când oscilezi, treci brusc de la o părere la alta și recomandarea astrelor este să analizezi, să nu dai frâu impulsurilor de moment.

Rac

Astăzi este posibil să încasezi bani, să cheltui, mergi la cumpărături pentru cadouri sau pentru o petrecere pe care vrei să o organizezi în weekend. La serviciu, s-ar putea să-ți fie greu să te concentrezi pe obiectivele și sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Încearcă și ia mici pauze, pentru că până la finalul zilei de lucru, vei fi cu toate la zi.

Leu

Și astăzi Luna îți traversează semnul zodiacal și depinde de tine și de modul în care vei știi să te pui în valoare pentru a prinde niște oportunități. În relația cu șefii s-ar putea să intervină conflicte, să nu picați pe aceeași lungime de undă și fiecare dintre părți să reacționeze neașteptat.

Fecioară

Astăzi este posibil să te simți fără energie, să vrei să stai izolat, însă lucrurile se schimbă brusc și neașteptat, pentru că primești o invitație la o întâlnire, să ieși în oraș cu prietenii sau o persoană din trecut. S-ar putea să primești și niște declarații și să fii surprins.

Balanță

Astăzi, se activează casa prietenilor, vieții sociale și a planurilor de viitor și este un moment bun să te întâlnești cu prietenii, să puneți la cale activități comune, să mergeți într-un sejur sau în vacanța de vară. Chiar dacă apar și unele preocupări pentru situația financiară sau cauți soluții financiare pentru un proiect personal și acest lucru te frământă, este posibil să-ți vină foarte ușor soluțiile prin prieteni.

Scorpion

Atenție astăzi la imagine și la discuțiile cu superiorii, care s-ar putea să fie cu ochii pe tine, mai ales dacă începi un proiect nou important! În planul sentimental/relational poate să apară o situație neașteptată, să fie nevoie să aplanezi un conflict declanșat de un lucru minor, însă partenerul să amplifice lucrurile.

Săgetător

La serviciu apar evenimente neprevăzute și va fi nevoie să-ți schimbi planurile sau ordinea sarcinilor. Chiar dacă te confrunți cu blocaje sau situații încurcate, reușești să le rezolvi. Ai încredere în abilitățile tale și chiar dacă-ți asumi riscuri, lucrurile vor ieși bine.

Capricorn

Luna traversează astăzi casa transformărilor profunde și s-ar putea să începi un proces de schimbare, care îi va surprinde pe cei din jur, mai ales pe familie. Situația financiară se poate schimba grație unor idei originale și soluții pe care le găsești, să-ți suplimentezi veniturile.

Vărsător

Luna și Uranus, guvernatorul tău, intră astăzi într-un aspect tensionat și te predispune la schimbări bruște de atitudine în relațiile cu ceilalți. În planul sentimental, îți dorești mai multă libertate, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, îi comunici partenerului nemulțumirile tale. Ai grijă, totuși, și folosește un ton normal și nu strica relația!

Pești

Relațiile cu colegii pot fi tensionate astăzi și să reacționezi brusc la unele situații, care se ivesc pe parcursul zilei. Volumul de muncă a crescut și ai impresia că nu mai faci față. Din acest motiv apar și situații neplăcute, pe care va trebui ulterior să le gestionezi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni