• PRO TV
  • Și rochia are limitele ei! Salma Hayek, la un pas de accident vestimentar: ținuta ei, prea mică pentru a-i acoperi formele generoase

Și rochia are limitele ei! Salma Hayek, la un pas de accident vestimentar: ținuta ei, prea mică pentru a-i acoperi formele generoase

Și rochia are limitele ei! Salma Hayek, la un pas de accident vestimentar: ținuta ei, prea mică pentru a-i acoperi formele generoase

La 57 de ani, Salma Hayek face senzație la orice apariție în public: de data aceasta, actrița a fost în centrul atenției la evenimentul Biennale Art 2024, care a avut loc în Veneția.

Salma Hayek și-a făcut apariția alături de soțul ei, miliardarul Francois-Henri Pinault. Actrița a fost încântătoare într-o superbă rochie albastră, din paiete, care a transformat-o instant în cea mai fotografiată vedetă de la eveniment. Cu un decolteu neîncăpător, Salma a fost la un pas de a arăta paparazzilor mai mult decât a intenționat.

​Sursa: Profimedia

Fanii au observat anii trecuți că bustul Salmei este din ce în ce mai mare, acuzând-o că a apelat la operații estetice. Însă vedeta a spus că de vină e… menopauza. Actrița a dezvăluit într-o emisiune tv că de când e la menopauză sânii ei cresc în continuu.

Salma susține că look-ul ei sexy nu i-a adus numai beneficii în carieră. Actrița se plângea de curând într-un interviu că din cauza felului în care arată era distribuită mereu în același rol de femeie sexy, lipsită de umor și carismă, când ea, de fapt, își dorea să joace în comedii.

​Sursa: Getty Images

“Toată viața mea am primit același gen de rol. Eu mi-am dorit să fac comedii, dar nimeni nu îmi oferea vreun rol într-o comedie. Nu am reușit să obțîn unul până când Adam Sandler m-a luat să joc în Grown Ups, dar deja eram trecută de 40 de ani”, spune Salma.

Actrița sustine că look-ul ei sexy e “de vină”: “Îmi spuneau – ești prea sexy, nu ai dreptul să ai simțul umorului. Nu numai că nu aveam voie să fiu deșteaptă, dar nu aveam voie nici să fiu amuzantă în anii ‘90”, a mai spus Salma Hayek.

Gallery

Actrița mexicană spune că acum este într-o etapă în viața ei în care nu este apreciată numai pentru sexualitatea ei: “Și chiar dacă aș fi, nu mi-ar mai păsă, pentru că mi-am câștigat respectul”.

Salma Hayek spune că a trecut și prin momente grele în carieră, în care lumea îi dădea de înțeles că “a expirat”. “Am fost tristă atunci, dar iată-mă acum, jucând în orice gen de filme, într-o etapă a viețîi mele în care lumea mi-ar fi spus că sunt expirată. Deci nu sunt tristă, nu sunt furioasă. Sunt amuzată”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni