• PRO TV
  • Explozie puternică într-un bloc din Craiova! Cine este femeia care a murit sub dărâmături FOTO

Explozie puternică într-un bloc din Craiova! Cine este femeia care a murit sub dărâmături FOTO

Explozie puternică într-un bloc din Craiova! Cine este femeia care a murit sub dărâmături FOTO

O explozie puternică a avut loc, miercuri seară, într-un bloc de nefamiliști din Craiova. În urma deflagrației o femeie și-a pierdut viața.

Gallery

​Planul Roșu de Intervenție a fost activat, miercuri seară, în urma unei explozii într-un bloc din Craiova. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, printre care și o femeie care a suferit arsuri pe 25% din suprafața corpului.

„O pacientă este internată în ATI pentru chirurgie plastică. Prezintă arsuri pe aproximativ 25% suprafaţă corporală, la nivelul fetei, membrelor superioare şi toracelui", a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Clinic de Urgenţă Craiova, dr. Cristina Geormăneanu, potrivit stirileprotv.ro

Potrivit ISU Dolj, o parte a primului etaj s-a prăbușit în urma exploziei, iar o femeie a fost scoasă fără suflare de sub dărâmături. Cauza deflagrației ar fi fost, spun autoritățile, o posibilă acumulare de gaze.

„Presupunem ca a fost o acumulare de gaze şi s-a produs o explozie neurmată de incendiu. Cercetările sunt în desfăşurare", au transmis joi reprezentanţii ISU Dolj.

Cine este femeia care a murit în urma exploziei din Craiova

Luminița Adriana se afla în apartamentul său în momentul tragediei, iar când salvatorii au ajuns la fața locului au găsit-o inconștientă. Medicii le-au acordat primul ajutor celorlate persoane rănite, însă pentru Luminița nu s-a mai putut face nimic.

Rănile pe care le-a suferit au fost foarte grave, iar femeia s-a stins din viață într-un timp foarte scurt. Mama Luminiței locuia, de asemenea, în blocul respectiv, însă a supraviețuit, urmând să fie externată din spital. Din păcate, femeia de 51 de ani va trebui să treacă printr-un alt moment cumplit, pierderea fiicei sale. 

Foto: Știrile PROTV, 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni