• PRO TV
  • Derapaj grav! Preot celebru: „Fetele frumoase abuzate nu sunt chiar nevinovate! Să facă pușcărie!” VIDEO

Derapaj grav! Preot celebru: „Fetele frumoase abuzate nu sunt chiar nevinovate! Să facă pușcărie!” VIDEO

Derapaj grav! Preot celebru: „Fetele frumoase abuzate nu sunt chiar nevinovate! Să facă pușcărie!” VIDEO

Un preot celebru blamează victimele agresiunilor sexuale! Preotul Nicolae Tănase de la Valea Plopului a făcut câteva declarații halucinante în cadrul conferinței “Postul: Ascultare, dietă sau terapie?” de la Constanța, potrivit dobrogealive.ro.

Preotul blamează victimele agresiunilor sexuale

Preotul a susținut că femeile agresate sexual ar fi și ele vinovate pentru abuzul trăit: „Dacă el face 6 ani de pușcărie, să facă și ea 3-4 luni. Păi, ăsta nu s-a agățat așa, oricum, de ea”.

Nicolae Tănase susține că fetele abuzate sexual trebuie și ele să facă pușcărie pentru că, prin faptul că sunt frumoase, atrag bărbații care le fac rău: „Fetele frumoase care atrag băieți” ar trebui să primească 3-4 luni de pușcărie".

Fetele frumoase atrag băieți și pe urmă băieții intră în pușcărie că au tras de fete. Vor fi condamnați și vor face pușcărie, dar fetele nu sunt chiar nevinovate. Trebuie luate și ele la judecată. Dacă el face 6 ani de pușcărie, să facă și ea 3-4 luni. De ce? Păi, ăsta nu s-a agățat așa, oricum de ea. S-a agățat pentru că i-a sărit în ochi într-un chip special”, a declarat preotul.

„De aceea, creștinele noastre aveau comportamentul lor. Erau foarte atractive, dar aveau un anumit comportament în mers, în gândire, în priviri”, a mai spus preotul Nicolae Tănase.

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, a declarat că Biserica Ortodoxă Română se dezice de un asemenea discurs.

„O asemenea declarație include, din păcate, o viziune rudimentară, inclusiv în exprimare, asupra relațiilor dintre bărbat și femeie. Una profund nedreaptă și îngrijorătoare. Ceea ce umbrește bunul renume al părintelui Tănase, cunoscut tocmai pentru activitatea sa filantropică dedicată femeilor afectate de drame sociale”, a transmis Vasile Bănescu, potrivit hotnews.ro.

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni