• PRO TV
  • Horoscop zilnic 19 aprilie 2024. Balanțele își activează sectorul vieții intime, Săgetătorii sunt preocupați de starea de sănătate

Horoscop zilnic 19 aprilie 2024. Balanțele își activează sectorul vieții intime, Săgetătorii sunt preocupați de starea de sănătate

Horoscop zilnic 19 aprilie 2024. Balanțele își activează sectorul vieții intime, Săgetătorii sunt preocupați de starea de sănătate

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 19 aprilie 2024.

Berbec

Soarele începe să traverseze, de astăzi, zodia Taur, respectiv sectorul banilor obținuți din muncă și colaborări extraprofesionale. Urmează o lună de zile, în care poți negocia salariul, să-ți îmbunătățești situația financiară, să te pui mai mult în valoare.

Taur

Registrul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Taur, care-ți aduce energie, determinare și preocupări pentru propria persoană, în următoarea lună. Te poți afirma, să te pui în valoare și să-ți faci planuri de viitor.

Gemeni

Începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Taur, urmează o lună de zile, în care sectorul subconștientului, frământărilor interioare și trecutului este activat. Energia o vei redirecționa spre interior și vei analiza lucrurile care-ți aduc frământări, fiind interesat să găsești soluții. De asemenea, este un moment bun pentru un bilanț.

Rac

Începând de astăzi Soarele traversează zodia Taur, respectiv sectorul vieții sociale, prietenilor și planurilor de viitor. Urmează o perioadă în care vei socializa mai mult și vei începe proiecte noi. Se activează și axa sentimentală, așa că fii pregătit pentru surprize în planul iubirii!

Leu

De astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Taur, în sectorul carierei, te va preocupa o relansare profesională. Urmează o lună de zile, în care poți discuta cu superiorii despre activitatea ta. De asemenea, poti primi oferte noi și se intensifică relațiile cu instituțiile publice sau cu persoane cu putere de decizie/superiori.

Fecioară

Soarele ajunge, astăzi, în zodia Taur, în sectorul studiilor, călătoriilor, perfecționării profesionale, convingerilor și filosofiei de viață. Se intensifică comunicarea cu persoane din străinătate, te înscrii la cursuri de perfecționare, participi la workshopuri sau evenimente educaționale. De asemenea, este stimulată dorința de studiu și acumulare de cunoștințe.

Balanță

Începând de astăzi, Soarele ajunge în zodia Taur, în sectorul avantajelor materiale, a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul, dar și a banilor proveniți din alte surse. În următoarea lună, vei căuta să-ți organizezi situația financiară, să administrezi cât mai bine. Pentru că este activat și sectorul vieții intime, vei încerca să aduci un suflu nou relației.

Scorpion

Soarele ajunge astăzi în zodia Taur, în sectorul mariajului, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Se intensifică capacitatea de a rezolva problemele apărute în relație și petreci mai mult timp cu partenerul. Posibil să fii interesată să negociezi sau să semnezi contracte noi.

Săgetător

Începând de astăzi, Soarele ajunge în zodia Taur, și dinamizază, timp de o lună, sectorul asociat muncii și sănătății. Urmează o perioadă favorabilă reorganizării sarcinilor de serviciu. De asemenea, te va preocupa starea de sănătate și adoptarea unui stil de viață sănătos.

Capricorn

Soarele traversează, de astăzi, zodia Taur, respectiv sectorul iubirii, aventurii, flirtului, copiilor, creativității și pasiunilor. Urmează o perioadă de o lună de zile, în care sfera sentimentală devine activă, îți declari sentimentele, faci cuceriri sau încerci să-ți recucerești partenerul.

Vărsător

Începând de astăzi, Soarele traversează zodia Taur, respectiv sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, relației cu părinții. În următoarea lună, te preocupă relațiile cu familia, casa, spațiul de locuit, unde s-ar putea să intervii cu schimbări.

Pești

Soarele traversează, de astăzi, zodia Taur, respectiv sectorul comunicării, gândirii, învățării, informațiilor, negocierilor. Astrul zilei va susține toate activitățile intelectuale pe care le vei începe în luna următoare. De asemenea, este o perioadă favorabilă învățării unor lucruri noi, pentru a începe un curs sau a comunica deschis cu cei cu care interacționezi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni