• PRO TV
  • Conversația dintre Mădălin Paul Păduran și Narcisa a fost făcută publică! Ce au vorbit cei doi cu puțin timp înainte de accidentul mortal

Conversația dintre Mădălin Paul Păduran și Narcisa a fost făcută publică! Ce au vorbit cei doi cu puțin timp înainte de accidentul mortal

Conversația dintre Mădălin Paul Păduran și Narcisa a fost făcută publică! Ce au vorbit cei doi cu puțin timp înainte de accidentul mortal

Noi detalii șocante despre relația pe care o avea Mădălin Paul Păduran cu Narcisa au ieșit la iveală! Se pare că adolescenta ar fi fost, de fapt, fosta lui iubită, însă tânărul de 23 de ani nu voia să accepte despărțirea și continua să o caute! Iată ce conversație au avut cei doi cu doar câteva momente înainte de accidentul mortal!

Gallery

​Mădălin Paul Păduran, un tânăr în vârstă de doar 23 de ani din Olt, și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea cu mașina pe presupusul amant al iubitei sale, Narcisa. Cazul a luat amploare în mediul online și s-a aflat, ulterior, că adolescenta era, de fapt, fosta lui iubită, însă Mădălin nu a vrut să accepte acest lucru și a continuat să o caute.

Tragedia care a șocat toată țara s-a petrecut în urmă cu doar câteva zile, când Mădălin a fost anunțat că Narcisa se afla cu un alt bărbat și a decis să îi urmărească cu mașina. Cu o viteză de aproape 200 km/h, acesta a intrat într-un copac aflat la marginea drumului și a murit pe loc.

Narcisa a fost aspru criticată în mediul online și chiar acuzată cu Mădălin s-a stins din viață din cauza ei, însă adevărul era, de fapt, altul. Potrivit spuselor sale, ei erau despărțiți de ceva vreme, însă băiatul de 23 de ani nu a vrut să accepte acest lucru.

Conversația dintre Mădălin Paul Păduran și Narcisa cu puțin timp înainte de accidentul mortal

Narcisa Modringa a susținut că era despărțită de Mădălin de mai bine de șase luni, însă băiatul nu a vrut să accepte acest lucru. În mesajele publicate pe internet se vede cum adolescenta îi spune să o lase în pace și să nu o mai caute, însă tânărul refuză acest lucru și insistă să se vadă cu ea.

„Narcisa: Nu am ce să mai vorbesc cu tine. Ce nu ai înțeles?

Mădălin: Lasă vrăjeala și hai să ieșim pe aici!

Narcisa: Mădălin, tu chiar nu înțelegi? Eu vorbesc serios. Mă iei în râs sau ce?

Mădălin: Tu m-ai luat în râs!

Narcisa: Păi ce nu înțelegi că am terminat-o? Ești bătut în cap?

Mădălin: Lasă mesajele și vino să vorbim față în față!

Narcisa: Ce să vorbim? Nu!”, se arată în conversația lor, potrivit wowbiz.ro.

Foto: Facebook, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni