• PRO TV
  • Denis Hanganu la Întrebarea Mesei Rotunde, pe ACASĂ, sâmbătă, de la 08.00: ”Am vrut să dau la Medicină, dar sunt un rebel”

Denis Hanganu la Întrebarea Mesei Rotunde, pe ACASĂ, sâmbătă, de la 08.00: ”Am vrut să dau la Medicină, dar sunt un rebel”

Într-o nouă ediție a emisiunii ”Întrebarea Mesei Rotunde”, prezentată de efervescentul Marius Manole, invitatul este nimeni altul decât Denis Hanganu, actorul din CLANUL. Emisiunea este difuzată sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 8.00, pe ACASĂ.


Încă din primele momente ale emisiunii, telespectatorii vor vedea care este conexiunea secretă pe care cei doi actori o aveau, fără să știe. ”A fost primul meu turneu din viața mea, eram în anul întâi de facultate - că eu am terminat facultatea la Iași”, spune Marius Manole. ”Asta o spun, dar o tăiați la montaj! Făceam Ciuleandra și eram îmbrăcați în colanți... și oamenii stăteau pe niște băncuțe de lemn, mâncau semințe, noi dansam pe piesa Mariei Tănase și, la un moment dat, am auzit un băiețel care se uita la Emilian Oprea și a zis: Mami, mami, lui nenea ăla i se vede...”
În cadrul emisiunii, Denis Hanganu povestește momente din copilărie și cum a ajuns să fie actor, deși ar fi vrut să dea la Medicină sau să facă o carieră în Armată. ”Sunt un rebel”

”Ce te-a ajutat în carieră: talentul, frumusețea sau pilele?”

”Nici nu cred că talentul m-a ajutat foarte mult, ci...” Ce răspunde Denis Hanganu la întrebarea lui Manole vedeți sâmbătă, ora 8.00, pe ACASĂ.

Ce spune Denis Hanganu despre soția lui, medic-chirurg, ce a făcut când și-a pierdut verigheta pe platourile de filmare sau cum ar reacționa dacă i s-ar rupe, pe scenă, elasticul de chiloți - vedeți toate acestea într-o discuție de zile mari, la Întrebarea Mesei Rotunde, sâmbătă, de la ora 08.00, pe ACASĂ.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni