• PRO TV
  • Horoscop zilnic 21 aprilie 2024. Berbeci au oportunități majore în plan financiar, Capricornii încep o poveste de iubire

Horoscop zilnic 21 aprilie 2024. Berbeci au oportunități majore în plan financiar, Capricornii încep o poveste de iubire

Horoscop zilnic 21 aprilie 2024. Berbeci au oportunități majore în plan financiar, Capricornii încep o poveste de iubire

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 21 aprilie 2024.

Berbec

Evenimentul astrologic care se formează, astăzi, între Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, aduce o oportunitate în planul financiar, idei de a face bani, de a începe o activitate nouă, care să mărească veniturile. Valorifică-ți potențialul și abilitățile, dă-ți mai multă încredere și acționează!

Taur

Conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, care se formează, astăzi, în zodia ta, te invită la schimbare, o reînnoire și la valorificarea abilităților cu care ești înzestrat. Ai ocazia să atragi șanse și să fii vedeta perioadei următoare.

Gemeni

Cu Jupiter și Uranus într-un aspect strâns în sectorul subconștientului, frământărilor interioare, spiritualității și trecutului, ai toate șansele să găsești o soluție la o problemă, care te frământă. Jupiter este guvernatorul sectorului relațiilor, iar Uranus, guvernatorul principiilor și credințelor de viață, așa că ai susținere astrală să-ți schimbi mentalitatea și să începi o etapă nouă în planul relațional.

Rac

Sectorul prietenilor, vieții sociale, grupurilor pe care le frecventezi și proiectelor de viitor este activat de conjuncția, care se formează astăzi, între Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, semn că apar oportunități profesionale prin prieteni sau cercul prin care te învârți. Cineva cu putere de decizie intervine într-o chestiune profesională, te ajută să te afirmi, să participi la un eveniment, care poate fi o rampă de lansare.

Leu

Sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului este activat astăzi de conjuncția, care se formează între Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului. Au loc evenimente bruște și neașteptate, dar și oportunități în aceste planuri, te poți remarca printr-un proiect de creație, să te pui mai mult în valoare. Dacă ești părinte, te poți lăuda cu o realizare a copilului.

Fecioară

Astăzi, odată cu formarea conjuncției dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, apar oportunități de plecare în călătorii. Primești invitații de la prieteni și-ți programezi vacanțele. De asemenea, si sectorul educational este activat, dar și principiile și convingerile de viață, unde pot să apară schimbări bruște de direcție, să ai niște experiențe neașteptate.

Balanță

Sectorul financiar, al avantajelor materiale, a banilor deținuți la comun cu partenerul, dar și relația și viața intima este activat de conjuncția, care se formează, astăzi, între Jupiter și Uranus, planeta imprevizibilului. Apar oportunități financiare neașteptate și poți intra în posesia unor bani dintr-o moștenire, speculație financiară. Surprize și schimbări apar și-n planul relației.

Scorpion

Conjuncția care se formează, astăzi, între Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, în sectorul relației, căsătoriei și parteneriatelor profesionale, anunță evenimente surpriză, oportunități de a intra într-o relație, dacă ești singur, dar și șansa de a încheia un parteneriat profitabil. Pentru că Uranus este guvernatorul sectorului familiei și casei, este posibil să-ți vină niște sume de bani de la familie, dintr-o tranzacție imobiliară sau vânzarea unui bun de o valoare mai mare.

Săgetător

Sectorul muncii, activităților profesionale și sănătății este activat astăzi de conjuncția, care se formează între Jupiter, guvernatorul tău, și Uranus, planeta imprevizibilului, semn că apar oportunități în planul profesional, informații sau vești care să dea peste cap o direcție profesională. Vine o ofertă pe care nu o poți refuza.

Capricorn

Sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, vacanțelor și abilităților este activat, astăzi, de conjuncția, care se formează între Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului. Poți începe brusc o poveste de iubire, dacă ești singur. Dacă te implici într-un proiect personal, s-ar putea să ai șansa să apară o sursă neașteptată de bani.

Vărsător

Conjuncția care se formează, astăzi, între Uranus, guvernatorul tău, și Jupiter, marele benefic, în sectorul casei, vieții de familie, părinților și patrimoniului aduce evenimente în familie sau care au legătură cu casa și proiectele de viitor. Poate să apară o situație neașteptată, care să ducă la o rezolvare a unui context locativ.

Pești

Fii atent astăzi la ideile care-ți vin, pentru că s-ar putea transforma într-un proiect de succes! Conjuncția care se formează între Jupiter, guvernatorul tău, și Uranus, planeta imprevizibilului, din casa comunicării, gândirii, ideilor, informațiilor și interacțiunii cu ceilalți, aduce oportunități profesionale.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni