• PRO TV
  • Horoscop zilnic 22 aprilie 2024. Fecioarele iau o decizie radicală în viața amoroasă, Peștii fac o investiție financiară importantă

Horoscop zilnic 22 aprilie 2024. Fecioarele iau o decizie radicală în viața amoroasă, Peștii fac o investiție financiară importantă

Horoscop zilnic 22 aprilie 2024. Fecioarele iau o decizie radicală în viața amoroasă, Peștii fac o investiție financiară importantă

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 22 aprilie 2024.

Berbec

Astăzi este nevoie să faci mai multe eforturi pentru a te înțelege cu partenerul. S-ar putea să reiei niște discuții mai vechi legate de casă, familie și administrarea patrimoniului. La serviciu, ți se deschid niște uși, pe care n-ai fi crezut vreodată că vei intra.

Taur

Axa muncii este activată astăzi și este posibil să reiei niște discuții legate de activitatea ta profesională. Ai nevoie de o schimbare, dar trebuie să înțelegi că este nevoie și de acțiune. Poți trăi mult mai liniștit, câștigând o sumă de bani, care să-ți acopere nevoile, fără să te mai suprasoliciți la maximum.

Gemeni

Astăzi, te afli față în față cu o discuție cu un prieten, care-ți oferă niște sfaturi utile pentru sfera sentimentală și frământările, de care ai avut parte în ultima perioadă, și nu ai știut cum să le gestionezi. Se pot deschide alte uși, dacă reușești să faci pace cu trecutul și să închei o etapă, care nu te mai ajută în evoluție.

Rac

Astăzi ești invitat de către astre să fii deschis, să dai dovadă de bunăvoință și înțelegere în raport cu cineva din familie, care trece printr-o perioadă mai grea din punct de vedere emoțional și care are nevoie de susținere, nu de reproșuri sau acuzații.

Leu

Luna îți traversează, astăzi, casa comunicării. Este dinamizată axa cunoașterii, învățării și deplasărilor. S-ar putea să fii față în față cu o discuție de principii, credințe și despre viziune asupra vieții. Dacă vrei să treci peste o situație, care te frământă, este nevoie să pășești pe o altă cale, să-ți schimbi perspectiva.

Fecioară

Axa valorilor este activată astăzi și s-ar putea să ai niște discuții interesante, care să te determine la acțiune și luarea unor decizii radicale în viața sentimentală. Poți intra pe o cale nouă, dacă înțelegi anumite aspecte și pornești cu optimism și încredere că totul va fi așa cum ai nevoie. În partea a doua a zilei, negociezi vânzarea unui bun de o valoare mai mare și încasezi niște bani.

Balanță

Luna îți traversează, astăzi, semnul zodiacal și te afli față în față cu o situație, pe care trebuie s-o rezolvi în raport cu partenerul sau cei cu care desfășori activități. S-ar putea să reușești să vezi cu alți ochi o situație, să faci un compromis și să pornești pe o cale nouă.

Scorpion

Luna îți traversează, astăzi, casa subconștientului, izolării, trecutului și secretelor. Ai nevoie să stai retras cu gândurile tale. Nu este momentul unor decizii importante până nu revine Mercur la mișcarea directă, în 25 aprilie, chiar dacă simți presiune asupra ta, în special din partea partenerului sau a celor cu care desfășori activități profesionale. De la serviciu poți afla secrete sau informații, care te îngrijorează.

Săgetător

Astăzi, ai parte de o revelație, în urma unei discuții cu unul dintre prieteni. Sau îți aduci aminte de o situație din trecut din sfera sentimentală, în care ai greșit abordarea și acum procedezi diferit. Decizia ar putea să genereze schimbări majore în viața ta amoroasă.

Capricorn

Luna îți traversează astăzi sectorul carierei și imaginii și este posibil să te sfătuiești cu cineva din familie, legat de o decizie pe care vrei să o iei în sfera profesională. Ai șansa să mergi pe un alt drum, să-ți demonstrezi abilitățile și experiența, să te pui mai mult în valoare.

Vărsător

Astăzi, te gândești la drumul tău profesional, dar și la credințele, principiile și evenimentele, care s-au întâmplat în ultima perioadă și ți-au dat viața peste cap. Ai nevoie de o activitate, care să-ți îndeplinească niște dorințe. Axa comunicării, învățării și interacționării cu ceilalți este activată și este posibil să găsești și soluții la frământările tale.

Pești

Astăzi, te preocupă adminstrarea unor sume de bani, pe care le deții cu partenerul sau altă persoană din familie. S-ar putea să faci un drum și la notar, să semnezi niște acte, să intri în posesia unor bunuri. În planul relațional se poate încheia o etapă, care ți-a adus mult stres. Ai șanse să faci o schimbare importantă în viața relațională, dacă știi să abordezi diferit lucrurile.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni