• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 22 – 28 aprilie 2024. Scorpionii au parte de un moment intens, culminant în viața amoroasă, Berbecii - de o criză financiară

Horoscop săptămâna 22 – 28 aprilie 2024. Scorpionii au parte de un moment intens, culminant în viața amoroasă, Berbecii - de o criză financiară

Horoscop săptămâna 22 – 28 aprilie 2024. Scorpionii au parte de un moment intens, culminant în viața amoroasă, Berbecii - de o criză financiară

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 22 – 28 aprilie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 22 – 28 aprilie 2024

Dragoste– La începutul săptămânii reiei niște discuții mai vechi în cuplu. Planetele în tranzit prin casa personalității te provoacă să iei atitudine într-un context relațional. Apar tensiuni și emoții puternice și va fi nevoie să-ți controlezi impulsurile.
Pe 25 aprilie, Mercur revine la mișcarea directă, după o perioadă de trei săptămâni, în care te-a ajutat să-ți revizuiești planurile personale de viață.
Bani – Sectorul intereselor financiare și în special al banilor deținuți la comun cu partenerul sau alte persoane, dar și banii proveniți din alte surse, este activat de Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează pe 24 aprilie. Posibil să apară o criză, care va trebui gestionată, din cauza unor constrângeri. Ajungi la concluzii, iei decizii, au loc încheieri de etape sau ești interesat să intri în posesia unor sume de bani.
Muncă – În partea a doua a săptămânii, ai ocazia să te afirmi la serviciu, ai multe inițiative și cooperezi cu propunerea șefilor de a participa la cursuri de perfecționare, să pleci într-o delegație sau să-ți lărgești aria de acțiune.

Horoscop Taur săptămâna 22 – 28 aprilie 2024

Dragoste– Sectorul relațiilor și mariajului este activat de Luna Plină din zodia Scorpion, din 24 aprilie, care poate amplifica o nemulțumire mai veche, să reapară niște conflicte. S-ar putea să nu renunți la opiniile tale și nu-ți vei schimba atitudinea de dragul partenerului. Recomandarea astrelor este să nu iei decizii importante în preajma acestei zilei și să aștepți să treacă încărcătura astrală.
Bani – Mercur, guvernatorul casei banilor, revine la mișcarea directă, din 25 aprilie, semn că lucrurile reintră în normal în planul financiar și nu mai apar blocaje sau amânări. Spre finalul săptămânii, cineva îți cere un împrumut și vei sări imediat în ajutor.
Muncă– Pentru că Luna Plină din 24 aprilie activează și parteneriatele profesionale și pot să apară tot felul de tensiuni, în special din cauze financiare, recomandarea este să amâni programarea unor întălniri sau dialoguri în preajma zilei de 24 aprilie, pentru a putea evita niște situații conflictuale.

Horoscop Gemeni săptămâna 22 – 28 aprilie 2024

Dragoste– La începutul săptămânii se activează sectorul sentimental și este posibil să aibă loc niște discuții cu un prieten, cu cineva apropiat, despre acțiunile tale din planul amoros, să ceri sfaturi și să încerci să-ți dai seama ce-ți dorești pe mai departe.
Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, din 25 aprilie, semn că vei înțelege mai clar niște situații, dispar problemele de comunicare și începi să-ți dai seama unde ai greșit în relația cu cineva drag.
Bani – Nu se întrevede intrarea niciunei sume de bani în conturile tale în această săptămână. Doar cheltuieli și recomandarea este să ai grijă cum administrezi bugetul.
Muncă– Sectorul muncii și activităților profesionale este activat odată cu formarea Lunii Pline din zodia Scorpion, din 24 aprilie. Posibil să intervină o criză la serviciu, evenimente bruște și neașteptate. Nu sunt recomandate întâlniri, ședințe, negocieri sau încheierea de contracte, pentru că este posibil să se amplifice o stare tensionată. Există o doză de stres și nemulțumire și pot ieși la suprafață lucruri, care trebuiau rezolvate de o perioadă mai mare de timp.

Horoscop Rac săptămâna 22 – 28 aprilie 2024

Dragoste– Sectorul sentimental, al relațiilor cu persoanele dragi, copiii, va fi activat odată cu formarea Lunii Pline din zodia Scorpion, din 24 aprilie, care aduce emoții puternice și intense, dar și crize care pot destabiliza o relație, dacă nu vei știi să gestionezi situația.
Bani – Spre finalul săptămânii este posibil să primești vești legate de un bonus sau un beneficiu salarial, pe care-l vei încasa curând.
Muncă– Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, din 25 aprilie, prin sectorul carierei și activităților profesionale și lucrurile reintră în normal în acest domeniu. Acum se pot purta negocieri și analiza ofertele primite.

Horoscop Leu săptămâna 22 – 28 aprilie 2024

Dragoste– Sectorul vieții de familie, căminului, patrimoniului este activat odată cu Luna Plină din zodia Scorpion, din 24 aprilie, care poate scoate la suprafață diverse nemulțumiri, pentru a fi rezolvate. Ajungi la concluzii și reușești să faci niște conexiuni, să găsești soluție la o problemă, care te frământă cu casa sau în familie.
Bani – Mercur, guvernatorul casei banilor și al proiectelor de viitor, revine la mișcarea directă, din 25 aprilie, semn că se pot relua niște negocieri, fără să-ți mai fie teamă că nu obții ce-ți dorești sau te răzgândești asupra unor decizii.
Muncă– Pe 25 aprilie, Mercur revine la mișcarea directă prin sectorul schimburilor de experiență și perfecționării profesionale, după o perioadă de trei săptămâni, în care a răscolit aceste domenii, cu scopul să te lămurești sau să ajungi o concluzie privind direcția profesională.
Finalul săptămânii îți aduce idei originale și s-ar putea să-ți pui abilitățile și creativitatea în valoare, să-ți fie apreciată implicarea într-un proiect sau să te afirmi cu o idee.

Horoscop Fecioara săptămâna 22 – 28 aprilie 2024

Dragoste– În planul relațional este nevoie să accepți o situație, să ai o atitudine corectă și să fii sincer atunci când deschizi un subiect delicat.
Bani – S-ar putea, în prima parte a săptămânii, ca banii sau bunurile să fie motiv de ceartă, așa că recomandarea este să eviți pe cât posibil să aduci în discuție aceste domenii. Lasă să treacă câteva zile până să abordezi din nou discuții despre situația financiară! Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, din 25 aprilie, și după această dată ai putea relua dialogul.
Muncă– Sectorul comunicării, veștilor, informațiilor este activat odată cu formarea Lunii Pline din zodia Scorpion, din 24 aprilie. Vin vești surpriză și nu prea îmbucurătoare de la serviciu, din sfera activităților profesionale, care te pot îngrijora. Încărcătura astrală poate aduce mult stres și suprasolicitare, așa că ar trebui să stai departe de toată agitația, să nu-ți afecteze sănătatea!

Horoscop Balanță săptămâna 22 – 28 aprilie 2024

Dragoste– Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, din 25 aprilie, prin sectorul relațiilor pe care le-a testat să răscolit în ultimele trei săptămâni, cu scopul clarificării unor aspecte peste care s-a trecut mai repede în ultimele luni.
Bani – Sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale este activat odată cu formarea Lunii Pline din zodia Scorpion, din 24 aprilie. Au loc concluzii, finalizarea unei etape sau a unui contract, ies la suprafață niște nereguli financiare, cu scopul de a fi rezolvate.
Muncă- În partea a doua a săptămânii, ai parte de oportunități profesionale, discuții și întâlniri, care pot duce într-o direcție constructivă a unui proiect pe care îl ai în desfășurare.

Horoscop Scorpion săptămâna 22 – 28 aprilie 2024

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din 24 aprilie, care-ți activează casa personalității. Este dinamizată, de asemenea, și casa relațiilor, cu care te afli față în față. Este un moment intens, culminant, ajungi la concluzii, închei etape sau continui o relație pe alte baze.
Bani – Finalul săptămânii aduce discuții legate de bani, cheltuieli și încasarea unor sume de bani.
Muncă– Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 25 aprilie, după trei săptămâni, în care a testat relațiile profesionale și a adus haos la locul de muncă, cu scopul reorganizării și optimizării sarcinilor și timpului de lucru. Era nevoie să se spună și lucrurilor pe nume, să se îndrepte o situație sau o relație conflictuală cu niște colegi.

Horoscop Săgetător săptămâna 22 – 28 aprilie 2024

Dragoste– Sectorul subconștientului, frământărilor interioare și trecutului este activat odată cu formarea Lunii Pline din zodia Scorpion, din 24 aprilie, care poate scoate la suprafață anumite nemulțumiri cu scopul de a le rezolva sau vindeca. S-ar putea să-ți reevaluezi o relație, o situație, să cauți să te reechilibrezi.
Bani – Posibil, în partea a doua a săptămânii, să negociezi un contract, să semnezi un act adițional sau să afli despre un bonus sau un beneficiu salarial pe care-l vei primi la finalul lunii.
Muncă– Mercur, guvernatorul casei carierei și aspirațiilor profesionale, revine la mișcarea directă, din 25 aprilie, semn că se pot relua dialoguri, negocieri și întâlniri cu persoane cu putere de decizie. Finalul săptămânii, când Luna începe să-ți traverseze semnul zodiacal, este o perioadă favorabilă discuțiilor, pentru că vei fi optimist și ai capacitate de a determina lucrurile să meargă într-o direcție bună.

Horoscop Capricorn săptămâna 22 – 28 aprilie 2024

Dragoste – Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, din 25 aprilie, prin sectorul vieții de familie și căminului, pe care le-a răscolit timp de trei săptămâni. Comunicarea cu familia revine la normal după o perioadă tensionată.
Bani – Atenție la cheltuieli, la finalul săptămânii, mai ales dacă mergi la cumpărături, pentru că este posibil să depășești cu mult bugetul!
Muncă– Sectorul proiectelor de viitor este activat odată cu formarea Lunii Pline din zodia Scorpion, din 24 aprilie. Posibil să se accentueze niște nemulțumiri și ajungi la niște concluzii, care pot duce spre încheierea unei etape. Atenție la relațiile cu cei cu care desfășori activități, pentru că este posibil să intrați în conflicte, dacă nu ajungeți la un numitor comun!

Horoscop Vărsător săptămâna 22 – 28 aprilie 2024

Dragoste– Mercur, guvernatorul casei iubirii, revine, din 25 aprilie, la mișcarea directă, prin casa comunicării, după trei săptămâni, în care a testat comunicarea și relaționarea. Poți relua dialogul cu persoana iubită, însă ai grijă cum abordezi problemele!
Evenimente venite cu surpriză pot să apară în familie la finalul săptămânii.
Bani – Săptămâna aceasta faci planuri și socoteli pentru achiziționarea unei vacanțe.
Muncă– Sectorul carierei și aspirațiilor profesionale este activat odată cu formarea Lunii Pline din zodia Scorpion, din 24 aprilie, care anunță evenimente importante, încheieri de etape, finalizarea unor proiecte sau culegerea roadelor unor demersuri privind obținerea unui job, a unei funcții sau a unei promovări.

Horoscop Pești săptămâna 22 – 28 aprilie 2024

Dragoste– Mercur, guvernatorul casei relațiiilor, revine la mișcarea directă, din 25 aprilie, semn că se încheie o perioadă, în care ți-ai reevaluat relațiile, ai spus lucrurilor pe nume și ai clarificat anumite situații, care-ți aduceau stres și frământări în cuplu.
Bani – În prima parte a săptămânii, se activează sectorul avantajelor financiare, dar și al banilor deținuți la comun cu partenerul și este posibil să faceți niște planuri. Dacă până acum nu ați fost pe aceeași lungime de undă, veți ajunge la un compromis. Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, din 25 aprilie, după trei săptămâni în care ți-ai revizuit și sectorul financiar. Poți relua niște negocieri sau să semnezi niște contracte.
Muncă– Sectorul perfecționării profesionale, schimburilor de experiență și sistemului de valori/convingeri este dinamizat odată cu formarea Lunii Pline din zodia Scorpion, din 24 aprilie. Ies la suprafață nemulțumiri mai vechi și este posibil să ai parte de o criză interioară, care să te facă să conștientizezi că este nevoie de o revizuire a sistemului de credințe, convingeri și idei, pentru a obține satisfacție profesională, să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni