• PRO TV
  • Iubitul Anei-Maria, gravida de 19 ani care a fost găsită moartă, declarații cutremurătoare! Care a fost ultimul mesaj pe care i l-a trimis tânăra, din mașina șoferului care a luat-o la ocazie

Iubitul Anei-Maria, gravida de 19 ani care a fost găsită moartă, declarații cutremurătoare! Care a fost ultimul mesaj pe care i l-a trimis tânăra, din mașina șoferului care a luat-o la ocazie

Iubitul Anei-Maria, gravida de 19 ani care a fost găsită moartă, declarații cutremurătoare! Care a fost ultimul mesaj pe care i l-a trimis tânăra, din mașina șoferului care a luat-o la ocazie

O tragedie fără margini a avut loc în Republica Moldova, acolo unde o tânără în vârstă de 19 ani a fost găsită moartă, după ce un bărbat a luat-o la ocazie. Iubitul acesteia face declarații cutremurătoare despre caz și arată care sunt ultimele mesaje trimise de adolescentă.

Gallery

Ana-Maria este tânăra gravidă din Republica Moldova, în vârstă de 19 ani, care și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. Pe data de 12 aprilie, fata a fost luată la ocazie de un necunoscut, iar de atunci nimeni nu a mai auzit nimic de ea. Deși rudele și prietenii acesteia au sperat ca atât ea, cât și bebelușul nenăscut să fie în viață, realitatea a fost cu totul alta. Autoritățile au anunțat că trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit într-o zonă împădurită, la doar 21 de kilometri de localitatea Chițcanii Vechi.

Iubitul Anei-Maria, primele declarații despre tragedie! Ce s-a întâmplat cu tânăra cu doar câteva ore înainte să urce în mașina de ocazie

Iubitul Anei-Maria face declarații cutremurătoare, la doar câteva zile de când tânăra a fost găsită fără suflare. Cei doi formau un cuplu de patru ani, iar de șase luni trăiau o mare bucurie deoarece urmau să devină părinți pentru prima dată. 

Acesta a povestit că tânăra l-a sunat și l-a rugat să vină să o ia cu mașina. Din păcate însă, băiatul nu a putut să se deplaseze în acel moment, așa că și-a rugat un prieten să meargă să o ia.

„Ea s-a supărat, mi-a închis, a zis că se pornește pe jos. Tot vorbind așa cu ea la telefon, a ajuns la semafor. I-am zis să aștepte, dar ea că nu, se duce mai departe. I-am spus să se oprească la oprire, că trimit o mașină să vină să o ia. A fost de acord. Repede am închis, l-am sunat pe un prieten și l-am rugat să meargă să o ia, să o ducă la cămin. După aceea i-am scris că acum vine și să-mi scrie mesaj când se urcă în mașină.

Tot în minutul acela îmi scrie: bine”, a spus iubitul tinerei pentru Life Moldova, citat de newsmaker.md.
.
Ana-Maria, gravida de 19 ani din Republica Moldova
Gravida din republica moldova care a fost găsită moartă după ce a fost luată la ocazie

​La două minute de la ultima conversație, tânăra a trimis un nou mesaj: „m-am urcat”. Din păcate însă, aceasta nu luase mașina potrivită:

„La și 57 mi-a scris „bine”, la și 59 mi-a scris că m-am urcat. Peste vreo 5 minute, mă sună prietenul mei și îmi spune: unde la oprire, că eu sunt aici și nu-i nimeni. Deodată am crezut că e o glumă”, mai spune tânărul pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni