• PRO TV
  • Adevărata cauză a morții lui Naomi, prima femeie transgender din România! S-a aflat la câteva zile de la deces: „Odihnă liniștită, Regino”

Adevărata cauză a morții lui Naomi, prima femeie transgender din România! S-a aflat la câteva zile de la deces: „Odihnă liniștită, Regino”

Adevărata cauză a morții lui Naomi, prima femeie transgender din România! S-a aflat la câteva zile de la deces: „Odihnă liniștită, Regino”

Naomi s-a stins din viață la data de 19 aprilie 2024, după o lungă și grea suferință. Artista transgender a petrecut mult timp într-un spital din Germania, înainte de a-și da ultima suflare.

Gallery

​Naomi a fost una dintre cele mai cunoscute femei transgender din România, aceasta făcându-se remarcată la începutul anilor 2000, atunci când ocupa un loc aproape săptămânal pe micile ecrane. La acea vreme, Naomi apărea constant în compania Nikitei, cele două având mai multe conflicte publice de-a lungul anilor. După ce a făcut furori în televiziunea din România, artista transgender a decis să părăsească țara, stabilindu-se în Germania. 

Naomi a murit la vârsta de 47 de ani, după ce a petrecut câteva zile într-un spital din Germania. Vestea tristă a fost făcută publică de Antonela, prietena lui Naomi:

„Cu inimă grea, vă anunț că Naomi a plecat în liniște în cursul serii de azi, 19 aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria LGBT pe cre a creat-o în România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familia și cei dragi. Odihnă liniștită, Regino”, este mesajul postat de Antonela pe rețelele de socializare.

Adevărata cauză a morții lui Naomi, prima femeie transgender din România

Imediat după deces, Antonela a fost contactată de jurnaliști pentru a se afla care a fost cauza morții în cazul lui Naomi. Aceasta a spus, inițial, că nu știe să spună, însă ulterior s-a aflat că artista a suferit un AVC.

„Nu știm care a fost cauza reală, medicii trebuie să știe mai bine. Ultimele mesaje și ultimele telefoane când am vorbit au fost lunea trecută. Ne înțelesesem să vină în România, dar după aceea nu am mai aflat nimic despre ea. Ieri am primit această veste, toate gândurile mele pozitive merg spre ea. Stabilisem o întâlnire în țară, chiar stabilisem și datele, doar că după aceea s-a întrerupt brusc legătura.

Mi se părea destul de ok la voce, avea o voce destul de sănătoasă, vorbea destul de coerent. Este destul de în vârstă, trece de 50 de ani, vârsta își spune cuvântul. Viața ei foarte tristă, plină de neajunsuri, transfobie și tot felul de injustiții sociale au dus la tot felul de presiuni psihice, a declarat Antonela pentru Spynews.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni