• PRO TV
  • Ryan Gosling, în rolul lui Emmanuel Macron, într-un film despre relația controversată cu Brigitte. Ce actriță superbă de la Hollywood e dorită în rolul Primei Doamne

Ryan Gosling, în rolul lui Emmanuel Macron, într-un film despre relația controversată cu Brigitte. Ce actriță superbă de la Hollywood e dorită în rolul Primei Doamne

Ryan Gosling, în rolul lui Emmanuel Macron, într-un film despre relația controversată cu Brigitte. Ce actriță superbă de la Hollywood e dorită în rolul Primei Doamne

Un nou proiect de televiziune se dorește să redea, într-o variantă dramatizată, relația controversată dintre Emmanuel Macron, actualul președinte al Franței, și soția lui, mai bătrână cu 24 ani decât el, Brigitte Macron.

Gallery

Povestea începe în 1992, când adolescentul de 15 ani Emmanuel Macron o cunoștea pe profesoara lui, Brigitte Marie-Claude Trogneux, cea care îi va deveni finalmente soție.

Cel mai vechi studio de film francez, Gaumont, a anunțat că va produce o dramă neautorizată în șase părți despre președintele Franței și soția acestuia. Macron avea 29 de ani și Brigitte - 54 de ani - când s-au căsătorit, în 2007. Zece ani mai târziu, Emmanuel a devenit președinte.

”Brigitte, une Femme Libre” nu are încă distribuția pusă la punct, dar în timpul unei discuții despre film, Roselyne Bachelot, fostul ministru al Culturii din Franța, a sugerat care sunt actorii pe care i-ar vedea în rolurile principale.
”Chiar acum, mă gândesc la Ryan Gosling, pentru că văd o asemănare fizică între Emmanuel Macron și Ryan Gosling”, a spus aceasta. ”De asemenea, m-am gândit la Julia Roberts pentru rolul Brigitte Macron”.

Scenariul este semnat de scenariștii francezi Bénédicte Charles și Olivier Pouponneau. ”Brigitte Macron este un personaj fascinant, am dorit o abordare romantică, aproape melodramatică, pentru că tot destinul ei inspiră romantism”, a declarat Bénédicte Charles într-un interviu pentr Le Figaro.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni