• PRO TV
  • Horoscop zilnic 23 aprilie 2024. Săgetătorii sunt tentați să aibă o aventură romantică secretă, Capricornii primesc o ofertă tentantă

Horoscop zilnic 23 aprilie 2024. Săgetătorii sunt tentați să aibă o aventură romantică secretă, Capricornii primesc o ofertă tentantă

Horoscop zilnic 23 aprilie 2024. Săgetătorii sunt tentați să aibă o aventură romantică secretă, Capricornii primesc o ofertă tentantă

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 23 aprilie 2024.

Berbec

Astăzi este nevoie să dai dovadă de mult calm și răbdare atunci când ai dialoguri și încerci să rezolvi diverse situații la serviciu. În cuplu faci eforturi să găsești o soluție de compromis într-o chestiune financiară.

Taur

Posibil, astăzi, să te afli față în față cu o situație la serviciu și să fie dificil să o rezolvi, pentru că nu ține de tine. Relația cu șefii devine conflictuală și-ți susții cu tărie convingerile. Atenție la planul sănătății, pentru că este posibil să se reactiveze niște afecțiuni mai vechi!

Gemeni

Astăzi este activată sfera sentimentală și vei avea niște discuții legate de viitorul relației. S-ar putea să fie nevoie să dai dovadă de calm și răbdare și să accepți o situație, care nu se mai poate schimba. Oricât ai încercat, dacă nu abordezi prin comunicare sinceră și deschisă, nu vei rezolva nimic.

Rac

În prima parte a zilei, te preocupă o situație în familie și este posibil să intervină niște discuții cu partenerul, legate de bani, cadouri, o plecare la rudele din alt oraș. La serviciu, primești un proiect nou, de care să te ocupi sau reiei un proiect mai vechi.

Leu

Axa cunoașterii este activată în prima parte a zilei și te interesează să discuți pe subiecte de interes pentru tine, despre convingeri și credințe. În partea a doua a zilei, te preocupă casa și rezolvarea unui context birocratic/financiar.

Fecioară

În prima parte a zilei, te preocupă situația financiară, a banilor pe care îi câștigi de la serviciu. S-ar putea să te preocupe și cumpărarea unor cadouri pentru persoanele dragi, dar se întârzie intrarea unor sume de bani în conturile tale și încerci să cauți alte soluții.

Balanță

Astăzi este posibil să apară o situație în cuplu, care să te nemulțumească, dar reușești să te reechilibrezi, să adopți o atitudine prin care să nu îi arăți partenerului cât de afectat ai fost. Totuși cineva din familie își dă seama și aveți un dialog constructiv.

Scorpion


În prima parte a zilei este posibil să afli niște vești legate de serviciu, care nu-ți prea pică bine, însă nu te impacientezi, ci aștepți să vezi cum se desfășoară situația mai departe. Acasă, în familie s-ar putea să apară discuții legate de administrarea unor bunuri sau valorificarea acestora pentru suplimentarea veniturilor.

Săgetător

În prima parte a zilei ai o întâlnire cu cineva din trecut, care revine în viața ta și ești tentat să ai o aventură romantică secretă. Gândește-te de două ori înainte să începi ceva de care nu ești sigur că va merge! Lasă un timp să treacă, să mai socializați și de abia apoi ia o decizie!

Capricorn

Astăzi este posibil să primești o ofertă nouă de job printr-un prieten sau un fost coleg. Situația financiară ar putea să se îmbunătățească, dar va fi nevoie să schimbi domeniul de activitate, să mai faci niște cursuri.

Vărsător

Posibil, astăzi, să faci niște achiziții pentru casă de o valoare mai mare și să strici bugetul, să folosești o sumă de bani, care era stabilită pentru altceva. Partenerul ar putea să fie nemulțumit, însă într-un final îți spune că ai procedat bine.

Pești

Astăzi se anunță o zi foarte agitată și la serviciu și acasă și va fi nevoie să găsești soluții să rezolvi diverse chestiuni, care apar neașteptat. În planul sentimental, ai parte de trăiri intense și este posibil să decizi să închei o relație, dacă nu mai rezonezi din punct de vedere al principiilor și sistemului de valori.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni