• PRO TV
  • Detalii cutremurătoare în cazul crimei din Republica Moldova! Ce au găsit polițiștii în casa bărbatului care ar fi ucis-o pe Ana-Maria

Detalii cutremurătoare în cazul crimei din Republica Moldova! Ce au găsit polițiștii în casa bărbatului care ar fi ucis-o pe Ana-Maria

Detalii cutremurătoare în cazul crimei din Republica Moldova! Ce au găsit polițiștii în casa bărbatului care ar fi ucis-o pe Ana-Maria

O crimă îngrozitoare a avut loc în urmă cu doar câteva zile în Republica Moldova. Ana-Maria, o tânără însărcinată în șase luni, a fost ucisă cu sânge rece de un bărbat care a luat-o la ocazie. Polițiștii au făcut cercetări și au găsit dovezi că fata a fost în casa suspectului chiar în seara dispariției!

Gallery

​Ana-Maria, o fată de 19 ani, însărcinată în șase luni, a sfârșit tragic după ce a fost luată la ocazie de un bărbat. Totul s-a petrecut pe data de 12 aprilie, când a urcat în mașina acestuia, iar de atunci nimeni nu a mai văzut-o în viață. La diferență de câteva zile, autoritățile au anunțat că trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit la 21 de kilometri de localitatea Chițcanii Vechi, raionul Telenești, Republica Moldova, în apropierea unui iaz.

Conform raportului INML, Ana-Maria a suferit traume cranio-cerebrale, iar pe corpul acesteia s-au descoperit mai multe semne de tortură, precum multiple arsuri cu țigara pe mâini.

„Este vorba despre un caz tragic, inițial a fost pornită o urmărire penală pe faptul răpirii unei persoane. Datorită efortului angajaților poliției, în comun cu cei ai procuraturii, precum și a voluntarilor s-a reușit, din păcate, găsirea corpului neînsuflețit al victimei. Avem primele concluzii neoficiale, pe care este pornită o cauză penală pe faptul de omor.

Potrivit primelor informații pe care le avem, decesul a survenit în rezultatul unei traume cranio-cerebrale. Urmează ca expertiza să răspundă la mai multe întrebări, inclusiv dacă sunt și alte leziuni corporale în legătură cu decesul și dacă există substanțe psihotrope în sângele victimei”, a declarat Procurorul General Ion Munteanu, potrivit Unimedia.info.

Ce au găsit polițiștii în casa bărbatului care ar fi ucis-o pe Ana-Maria

Imaginile suprinse pe o cameră de supraveghere din zona locuinței bărbatului care a luat-o la ocazie pe tânăra de 19 ani au intrat în posesia autorităților! Imaginile arată cum în seara de 12 aprilie, gravidă a fost dusă la locuința fostului polițist, iar a doua zi suspectul ar fi băgat trupul ei în portbagaj.

„Organul de urmărire penală prelucrează această versiune. Am confirmat că avem de la casa bănuitul ridicate probe video, pe care într-adevăr se văd asemenea evenimente. În momentul de față, nu pot cu certitudine să afirm că e vorba de fata dispărută, atât timp cât expertiza nu ne-a dat o certitudine, deoarece calitatea este foarte proastă și sunt imagini de noapte.

Însă, bănuiala noastră este că anume fata dispărută și învinuitul apar în aceste imagini”, a declarat Ion Munteanu, Procuror General Interimar, arată protv.md.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni