• PRO TV
  • Nicoleta Luciu, criticată de fani după ce și-a făcut o nouă intervenție estetică: „Mai bine nu postai…”

Nicoleta Luciu, criticată de fani după ce și-a făcut o nouă intervenție estetică: „Mai bine nu postai…”

Nicoleta Luciu, criticată de fani după ce și-a făcut o nouă intervenție estetică: „Mai bine nu postai…”

Fosta Miss România a fost taxată dur de către cei care o urmăresc în mediul online, după ce și-a făcut o nouă intervenție estetică. Iată cum arată acum vedeta și ce i-a făcut pe fani să reacționeze în secțiunea de comentarii!

Gallery

​Nicoleta Luciu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate personalități din lumea mondenă românescă, s-a afișat pe rețelele de socializare într-o ipostază care nu o avantaja, iar fanii au fost primii care au reacționat.

Actrița făcea ravagii pe micile ecrane, jucând în seriale celebre precum „Inimă de țigan”, „Lacrimi de iubire” sau „Regina”. Viața de familie a determinat-o, însă, să se retragă din luminile reflectoarelor, iar acum fanii ei o pot admira doar pe rețelele de socializare.

Recent, Nicoleta Luciu s-a fotografiat după ce și-a făcut o nouă intervenție estetică, însă unghiul din care a fost realizată imagine nu o avantaja. Fanii nu s-au putut abține și i-au lăsat o serie de comentarii care mai de care mai răutăciose. (Vezi imaginile cu Nicoleta Luciu în galeria de mai sus)

“Vai, cum vă puteți schimonosi cu intervențiile voastre”, “Nicoleta Luciu no more luciu”, “Sprâncene oribile”, “Mai bine nu postai…”, “Mai frumoasă și naturală înainte, îmi plăcea mai mult”, au fost doar câteva comentarii pe care le-au lăsat urmăritorii ei pe Instagram, potrivit fanatik.ro.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni