• PRO TV
  • Carys s-a transformat într-o tânără fermecătoare! Fiica actorilor Catherine Zeta Jones și Michael Douglas a împlinit 21 de ani și e leită mama ei

Carys s-a transformat într-o tânără fermecătoare! Fiica actorilor Catherine Zeta Jones și Michael Douglas a împlinit 21 de ani și e leită mama ei

Carys s-a transformat într-o tânără fermecătoare! Fiica actorilor Catherine Zeta Jones și Michael Douglas a împlinit 21 de ani și e leită mama ei

Carys Douglas s-a transformat într-o tânără încântătoare! Fata Catherinei Zeta-Jones și a lui Michael Douglas a împlinit recent 21 de ani, iar părinții au postat mesaje și imagini înduioșătoare cu fiica lor.

Gallery

„La mulți ani pentru frumoasa mea fiică @carys.douglas! Ești bucuria vieții mele. 21 de ani în care te-am privit cum ai înflorit în femeia incredibilă care ești astăzi reprezintă darul de la Dumnezeu pe care-l prețuiesc în fiecare zi din viața mea. Îți mulțumesc pentru că ești tu! Te iubesc din toată inima! Mama”, a scris Catherine Zeta Jones în dreptul unor fotografii de arhivă în care apare alături de Carys.

„Te iubesc, mama, îți mulțumesc pentru tot. Sunt atât de mândră să fiu fiica ta”, a răspuns fiica lui Catherine Zeta Jones la postare. Cele două seamănă izbitor, iar Carys a moștenit tot ce era mai frumos de la mama sa.

„La mulți ani, draga mea Carys! Tu îmi aduci mie și lumii atâta fericire”, a scris și Michael Douglas pe contul său de Instagram.

La petrecere, Carys îmbrăcat una dintre rochiile cu care mama ei a făcut furori pe covorul roșu în urmă cu 25 de ani. Carys a fost fermecătoare în rochia roz cu inserții de dantelă în zona bustului, pe care Catherine Zeta Jones a purtat-o în 1999 la MTV Movie Award. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Se iubesc de mai bine de două decenii și se sorb din priviri la fiecare apariție pe covorul roșu. 

Cei doi actori au demonstrat că vârsta nu poate fi un impediment în calea iubirii adevărate. Catherine Zeta-Jones (54 de ani) și Michael Douglas (79 de ani) împart aceeași zi de naștere, amândoi sunt născuți în 25 septembrie, doar că la 25 de ani distanță unul de celălalt. 

S-au căsătorit în noiembrie 2000 și au împreună doi copii superbi: Dylan (24 de ani) și Carys (21 ani). Actorul mai are un băiat, Cameron, din căsnicia cu Diandra Luker.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni