• PRO TV
  • Cea mai dorită influenceriță a împlinit 30 de ani: are 3 copii cu 2 bărbați diferiți, a bifat 3 logodne, dar n-a ajuns niciodată la altar

Cea mai dorită influenceriță a împlinit 30 de ani: are 3 copii cu 2 bărbați diferiți, a bifat 3 logodne, dar n-a ajuns niciodată la altar

Cea mai dorită influenceriță a împlinit 30 de ani: are 3 copii cu 2 bărbați diferiți, a bifat 3 logodne, dar n-a ajuns niciodată la altar

17,5 milioane de oameni o urmăresc pe Tammy Hembrow pe rețelele de socializare: motivele sunt simple – australianca arată fenomenal și le inspira pe femeile din întreaga lume să facă sport și să aleagă un stil de viață sănătos.

Influenceriță, femeie de afaceri și model de fitness, Tammy Hembrow a împlinit 30 de ani și a sărbătorit alături de cei trei copii ai săi și de actualul logodnic… care nu e tatăl niciunuia dintre cei trei.

Tammy a mai fost logodită de două ori până acum, cu cei doi tați ai celor 3 copii, însă nu a ajuns niciodată la altar. Și de data asta era să se întâmple la fel, pentru că influencerita și iubitul ei, Matt Zukowksi, s-ar fi certat… însă, între timp, se pare că formează din nou un cuplu.

De ziua ei, Tammy a pozat într-un outft sumar, spre încântarea fanilor ei de pe Instagram.

​Sursa foto: Instagram

Australianca face furori pe fetelele de socializare cu fomele ei super fit, însă, mai nou, fanii o suspectează că și-ar fi făcut “Brazilian but lift”, pentru a avea un posterior mai rotund.

Gallery

După trei nașteri, fanii o bănuiesc pe Tammy că și-ar fi făcut și o operație de remodelare a bustului. Zvonurile s-au intensificat și mai tare după cele mai noi postări de pe Instagram. Fanele îi iau apărarea și spun însă că alăptarea e “de vină” pentru noile dimensiuni. Nu ar fi prima intervenție a lui Tammy: în 2020, după nașterea celui de-al doilea copil, vedeta australiană a făcut o operație de mărire a sânilor imediat ce a încetat cu alăptarea.

Tammy Hembrow este un fel de Kim Kardashin a Australiei – s-a făcut remarcată în cadrul unui reality show despre familia sa. Ca și Kim, influencerita mai are încă 4 surori, toate la fel de frumoase, însă numai două dintre ele sunt în lumina reflectoarelor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni