• PRO TV
  • Horoscop zilnic 24 aprilie 2024. Scorpionii au parte de un eveniment intens care va duce la o criză de cuplu, Taurii sunt scoți din zona de confort

Horoscop zilnic 24 aprilie 2024. Scorpionii au parte de un eveniment intens care va duce la o criză de cuplu, Taurii sunt scoți din zona de confort

Horoscop zilnic 24 aprilie 2024. Scorpionii au parte de un eveniment intens care va duce la o criză de cuplu, Taurii sunt scoți din zona de confort

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024.

Berbec

Astăzi este nevoie să rămâi centrat pe sectorul financiar și reușești să faci față unor evenimente, care anunță răsturnări și schimbări importante de direcție în planul relațiilor profesionale. În planul relațiilor, dialoguri legate de bani și intimitate pot să iasă la suprafață, se pun în discuție împărțirea unor bunuri, chiar dacă simți o nevoie acută de stabilitate și nu vrei să ieși din zona de confort.

Taur

Astăzi este posibil să se amplifice niște stări, pe fondul unor tensiuni în raport cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care desfășori activități, dar și-n relația cu superiorii și persoane cu putere de decizie. Posibil să fii refractar la schimbare, să te scoată din zona ta de confort, însă vei realiza că evenimentele care vin din exterior te vor face să acționezi într-o direcție bună.

Gemeni

Astăzi este activată axa muncii și sănătății și s-ar putea amplifica anumite stări emoționale din cauza unor vești, care vin cu surpriză și care-ți pot da peste cap planurile. Chiar dacă simți un sentiment de nesiguranță și că nu poți să-ți dai seama încotro ar putea să escaladeze o situație la serviciu, ceva se întâmplă sau apare cineva care te liniștește.

Rac

Axa sentimentală, respectiv casa iubirii, aventurilor romantice, copiilor, dar și valorificării unei pasiuni sau a unor abilități, de care nu erai conștient până acum, este activată de contextul zilei. Emoții puternice, intense pot să apară în relația cu cineva drag, să fie nevoie să ieși din zona de confort și să acționezi, dacă nu vrei să strici o relație.

Leu

Astăzi este posibil să iasă la suprafață anumite nemulțumiri legate de casă, familie, o reamenajare, relațiile cu părinții sau administrarea patrimoniului. Este nevoie de o schimbare și vei discuta cu partenerul în acest sens, chiar dacă există neșansa să intrați în dispute. Intervin și chestiuni legate de carieră și activitățile profesionale și de faptul că nu reușești să faci o schimbare. Este nevoie de acțiune și să înțelegi anumite lucruri.

Fecioară

Axa cunoașterii, gândirii, interacționării cu ceilalți este activată astăzi și este posibil să realizezi, pe de-o parte, că este nevoie să faci niște schimbări în gândire, principii și-n special în felul în care interacționezi sau comunici. Pe de altă parte, vin vești de la serviciu, care pot să ducă la schimbări de planuri.

Balanță


Posibil, astăzi, să experimentezi trăiri intense, să fie nevoie să-ți dai mai multă valoare, să ai încredere în tine și să elimini acele sentimente sau trăiri care te destabilizează. Apar dialoguri și despre bani și administrarea acestora și de necesitarea unor schimbări pe care ar trebui să le faci, împreună cu partenerul, legat de cheltuirea acestora.

Scorpion

Astăzi este un moment intens pentru tine, mai ales că Luna îți traversează semnul zodiacal. Apare un conflict interior în raport cu partenerul sau cei cu care intri în contact. Ai nevoie de o schimbare de abordare, de transformare, dar ți-e mai ușor să rămâi într-o situație pe care o știi, crezând că ai stabilitate. Apare totuși un eveniment exterior, o situație în planul amoros și va fi nevoie să gestionezi o criză în cuplu.

Săgetător

Axa muncii este activată astăzi și este posibil să ai parte de vești, care să te scoată din zona de confort, să apară surprize sau răsturnări într-o situație la serviciu, în raport cu colegii sau cei cu care colaborezi și desfășori activități. Este nevoie de o schimbare, să te eliberezi de niște sarcini, care-ți provoacă stres și suprasolicitare.

Capricorn

Astăzi este posibil să apară surprize în planurile tale pe termen lung, în relația cu un prieten sau în sfera sentimentală. Ai nevoie de o schimbare, să-ți dai mai multă valoare. Unele evenimente, care vin din planul financiar, ar putea să te scoată din zona de confort, să începi o activitate pe cont propriu, să-ți valorifici o pasiune, de pe urma căreia să obții beneficii financiare, însă este nevoie să ieși din zona de confort și să acționezi.

Vărsător

Axa familie-carieră este dinamizată astăzi și este posibil să cauți să acționezi să rezolvi o situație, care te frământă de mai multă vreme. Ai nevoie de o schimbare, să treci la un alt nivel și acest lucru îl poți face dacă transformi anumite aspecte ale vieții. Ceva te va trezi la realitate și impactul va fi unul, care te va îndrepta spre calea evoluției.

Pești

Axa comunicării, învățării, cunoașterii și interacționării cu ceilalți, dar și sectorul credințelor și principiilor este activat astăzi de un context astral intens și care poate aduce evenimente neprevăzute, să declanșeze niște situații, care duc la anumite concluzii. Posibil să ai niște conștientizări, care te vor ajuta să înțelegi de ce s-au întâmplat anumite evenimente în viața ta.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni