• PRO TV
  • Erika Isac s-a ras în cap! Motivul incredibil pentru care a recurs la gestul extrem: „Cea mai nasoală parte...”

Erika Isac s-a ras în cap! Motivul incredibil pentru care a recurs la gestul extrem: „Cea mai nasoală parte...”

Erika Isac s-a ras în cap! Motivul incredibil pentru care a recurs la gestul extrem: „Cea mai nasoală parte...”

Artista care a aruncat YouTube-ul românesc în aer cu piesa „Macarena” este acum de nerecunoscut! Erika Isac s-a ras în cap și a făcut un anunț complet neașteptat în mediul online

Gallery

​Erika Isac, una dintre cele mai cunoscute, apreciate și urmărite artiste din România la ora actuală, și-a schimbat radical look-ul! Cântăreața s-a ras în cap și le-a dezvăluit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare și motivul pentru care a recurs la un asemenea gest.

Nu, nu se confruntă cu probleme de sănătate și nici nu trece printr-o fază proastă ca Britney Spears prin anul 2007! Erika Isac, excentrică din fire, a ales să renunțe la părul său lung, des și strălucitor, care a consacrat-o de altfel, pentru videoclipul noii sale piese.

„Cea mai nasoală parte este că de acum va trebui să port perucă ceva timp (...)

Dacă m-am tuns degeaba și nu intrați să vedeți monstrul ăsta de clip la piesă, vă dau block la toți!”, a spus Erika Isac pe contul său de Instagram.

Cât cere Erika Isac pentru o oră de concert

Erika Isac a devenit un adevărat fenomen după ce a lansat piesa "Macarena". Criticată de unii și lăudată de alții, celebra melodie a avut un succes uriaș, iar numele artistei este acum pe buzele tuturor.

Cum era de așteptat, Erika Isac se pricepe și la cifre, așa că dacă vrei să îți cânte la un eveniment privat trebuie să scoți din buzunar nu mai puțin de 8000 de euro, potrivit cancan.ro.

Ei bine, de menționat este faptul că în acești bani nu este inclus și transportul, iar tariful crește în funcție de kilometri parcurși.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni