• PRO TV
  • Lino Golden și Delia Salchievici s-au căsătorit! Artistul a postat primele imagini de la cununia civilă

Lino Golden și Delia Salchievici s-au căsătorit! Artistul a postat primele imagini de la cununia civilă

Lino Golden și Delia Salchievici s-au căsătorit! Artistul a postat primele imagini de la cununia civilă

După ce anul trecut, în toamnă, i-a pus pe deget un inel superb, acum Lino Golden a ajuns în fața ofițerului de stare civilă și a spus un „DA” hotărât.

Gallery

Artistul și aleasa sa, Delia Salchievici, s-au căsătorit civil în urmă cu câteva zile, fiind înconjurați de prieteni și membri de familie.

Logodnica cântărețului a purtat o rochie superbă, albă, cu o fundă uriașă în zona bustului, iar Lino a optat pentru un costum negru, elegant.

„Am avut foarte mari emoții amândoi la starea civilă. În momentul în care semnam tremuram foarte tare, însă ne-am calmat după, la petrecere. Totul a fost planificat foarte rapid. Am găsit cred în două zile rochița. Imediat ce am văzut-o am spus că asta e rochița pentru mine”, a declarat Delia, în cadrul unei emisiuni TV.

Lino, pe numele real Radu Cârstea, și Delia au radiat de fericire în cea mai importantă zi din viața lor.

Cei doi îndrăgostiți au postat mai multe imagini de la eveniment pe conturile de socializare, spre încântarea sutelor de mii de fani care îi urmăresc în online. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

„Eu cu nevastă-mea gen”, a scris Lino pe Instagram, iar felicitările au curs valuri. Fanii le-au urat casă de piatră și mulți copii.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Lino (@linogolden)

Lino și Delia sunt împreună de aproape doi ani, iar acum se pregătesc de nuntă. Cei doi nu au stabilit încă data, însă viitoarea mireasa știe deja ce rochii va îmbrăca la nuntă.

„Încă nu știm exact când va fi nunta, știm că va fi curând, dar nu am ales încă o dată. Nu ne-am gândit unde am vrea să facem nunta, nu am plănuit nimic (…). Rochiile pe care vreau să le port deja le am salvate de când m-a cerut în căsătorie”, a adăugat soția lui Lino Golden.

Cei doi s-au cunoscut pe Instagram și după ce s-au tachinat reciproc prin mesaje au ajuns să formeze un cuplu. S-au mutat împreună după un an de relație și au un cățel pe nume Snow.

Fotografii: Instagram

CITEȘTE ȘI:

 

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni