• PRO TV
  • Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, gest bizar la ieșirea de la CSM! Ancuța Popoviciu a stat mută 70 de secunde în fața jurnaliștilor

Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, gest bizar la ieșirea de la CSM! Ancuța Popoviciu a stat mută 70 de secunde în fața jurnaliștilor

Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, gest bizar la ieșirea de la CSM! Ancuța Popoviciu a stat mută 70 de secunde în fața jurnaliștilor

Ancuța Popoviciu, autoarea unor gafe impardonabile la primul termen al procesului lui Vlad Pascu, a făcut un nou gest controversat! Judecătoarea a stat mută în fața jurnaliștilor, zâmbind sfidător, după audierea de la CSM, în timp ce îi erau puse întrebări pe bandă rulantă!

Gallery

​În cursul zilei de astăzi, 24 aprilie 2024, judecătoarea Ancuța Ioana Popoviciu a fost audiată la Consiliului Superior al Magistraturii. La ieșire, aceasta a venit în fața jurnaliștilor, însă nu a răspuns la nicio întrebare care i-a fost adresată și, timp de 70 de secunde, a stat pur și simplu mută în fața camerelor.

Ancuța Popoviciu, care a venit la primul termen de judecată mestecând gumă și care a întrebat daca Sebastian Olariu, una dintre victimele lui Vlad Pascu, se află în sală, a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor.

Judecătoarea nu a spus de ce nu a studiat dosarul înainte de a intra în sala de judecată și nici de ce a cerut buletinul băiatului ucis de șoferul drogat.

​Secţia pentru Judecători a CSM a dezbătut miercuri cererea Inspecţiei Judiciare de suspendare din funcţie a judecătoarei din dosarul accidentului de la 2 Mai. Cauza a rămas în pronunţare, transmit oficialii CSM.

Foto: Facebook, Inquam Photos

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni