• PRO TV
  • Ovidiu Lipan Țăndărică, despre starea de sănătate a lui Nicu Covaci: "Învață din nou să meargă". Primele imagini cu artistul după operație

Ovidiu Lipan Țăndărică, despre starea de sănătate a lui Nicu Covaci: "Învață din nou să meargă". Primele imagini cu artistul după operație

Ovidiu Lipan Țăndărică, despre starea de sănătate a lui Nicu Covaci: "Învață din nou să meargă". Primele imagini cu artistul după operație

Recent, Nicu Covaci și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familie și prieteni, într-un cadru restrâns, chiar în curtea sa. Artistul a împlinit 77 de ani pe 19 aprilie. Fanii și prietenii i-au transmis gânduri bune și multă sănătate.

În prezent, liderul trupei Phoenix se reface după operația dificilă suferită recent. Nicu Covaci, legendarul artist și fondator al trupei Phoenix a suferit o intervenție chirurgicală pe creier, pe 22 martie, la Timișoara.

Despre starea sa actuală de sănătate a oferit câteva detalii prietenul Ovidiu Lipan Țăndărică. Celebrul toboșar mărturisește că Nicu Covaci traversează o perioadă delicată, în care învață din nou să meargă.

„De ziua de naștere a nașului Nicu Covaci l-am sunat, l-am felicitat, n-am ajuns la mica petrecere, el este la Timișoara. Acum, după operația pe creier, și după externare, pentru Nicu Covaci urmează o perioadă mai delicată, în care învață din nou să meargă cu pași mari, câteva luni cu asta va rămâne”, a spus el pentru Playtech.ro.

„Noaptea e neagră, ziua e plină de lumină, pământul trăiește din amândouă, nu uita să râzi! Sunt foarte mulți oameni care zâmbesc numai când se spală de dinți, din păcate!'. Dar, o să-și revină, e un luptător, așa cum îl știu eu!', a mai spus Ovidiu Lipan Țăndărică.

Foto FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni