• PRO TV
  • Lovitură grea pentru Vlad Pascu! Ce pedeapsă ar putea primi după gratii autorul tragediei de la 2 Mai

Lovitură grea pentru Vlad Pascu! Ce pedeapsă ar putea primi după gratii autorul tragediei de la 2 Mai

Lovitură grea pentru Vlad Pascu! Ce pedeapsă ar putea primi după gratii autorul tragediei de la 2 Mai

Noi sancțiuni pentru Vlad Pascu, șoferul care a luat viața a doi tineri vara trecută, în stațiunea 2 Mai! Ce pedeapsă i se aplică după ce nu a respectat regulamentul în Penitenciarul Poarta Albă

Gallery

​Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi studenți în stațiunea 2 Mai, în luna august anul trecut, a fost sancționat disciplinar fiindcă nu a respectat regulamentul Penitenciarului Poarta Albă.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Vlad Pascu a oferit un interviu telefonic direct din spatele gratiilor, deși nu avea voie, conform regulamentului. Acesta a răspuns mai multor întrebări adresate de către activistul Marian Ceaușescu care se afla la momentul respectiv alături de Mihai Pascu, pe care tânărul putea să îl sune.

Se pare că reprezentanții Penitenciarului Poarta Albă nu știau că tatăl lui Vlad Pascu se afla cu activistul Marian Ceaușescu în timpul convorbirii și că acesta filma totul.

Din cauza faptului că Vlad Pascu a dat interviul respectiv fără acordul procurorului de caz sau al instanței, directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Dan Halchin, a anunțat o cercetare disciplinară.

În urma celor întâmplate, Vlad Pascu și-ar putea pierde dreptul de a face cumpărături în penitenciar, dreptul de a fi vizitat, dar și dreptul de a primi pachete în penitenciar.

Foto: Facebook, Instagram, Inquam photos

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni