• PRO TV
  • Jane Fonda sau arta de a trăi cu eleganță! La 86 de ani, actrița a făcut furori pe covorul roșu de la Gala Time 2024

Jane Fonda sau arta de a trăi cu eleganță! La 86 de ani, actrița a făcut furori pe covorul roșu de la Gala Time 2024

Jane Fonda sau arta de a trăi cu eleganță! La 86 de ani, actrița a făcut furori pe covorul roșu de la Gala Time 2024

Jane Fonda pare să fi descoperit elixirul tinereții! Actrița în vârstă de 86 de ani a făcut furori pe covorul roșu de la Gala Time 2024, eveniment care a avut loc zilele trecute în New York.

Gallery

Starul de la Hollywood a avut o apariție impecabilă din cap până în picioare, iar audiența a fost pur și simplu fermecată de grația și eleganța legendarei actrițe.

Jane Fonda a pășit pe covorul roșu într-un deux-piece mov, pe care l-a asortat cu o cămășă în aceeași nuanță. Actrița și-a accesorizat look-ul cu sandale argintii și bijuterii masive din aur.

Actrița n-a venit singură la eveniment, ci a fost însoțită de frumoasa sa nepoată, Viva Vadim, care pare să fi moștenit din eleganța și bunul gust în materie de haine al bunicii sale. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Actrița americană premiată cu Oscar și-a îndreptat atenția către activism în ultimii ani, alăturându-se luptei împotriva schimbărilor climatice. Jane Fonda a participat în ultimii ani la mai multe proste, ba chiar a fost și arestată.

„Nu știu cum ai putea să nu protestezi. Eu am nepoți. Iubesc animalele, iubesc natura. Vom distruge totul dacă nu o facem ceva. Este nevoie de toată lumea pe punte acum, este urgent și toată lumea trebuie să se alăture chiar acum”, a declarat Jane Fonda pentru Page Six anul trecut.

Dacă ne luăm după apariția de pe covorul roșu la Gala Premiilor TIME Earth alături de nepoata ei, Viva Vadim, Jane are în mod clar o legătură puternică cu nepoții ei.

Cum se menține în formă Jane Fonda

„Am o dietă sănătoasă, dar nu rigidă. Am renunţat de mult la carnea roşie şi am redus consumul de peşte, dar mănânc multe legume, salate, alimente proaspete”, mărturisea Jane într-un interviu pentru Vogue.

Jane Fonda a declarat că are grijă la alimentație și face mișcare zilnic. Actrița a trecut și pragul medicului estetician, însă spune că regretă acest lucru.

„Gene bune şi mulţi bani, aşa cum a spus cineva odată. Dar atunci când spun asta, mă gândesc că toţi cunoaştem o mulţime de femei bogate care au avut tot felul de liftinguri şi chestii de genul acesta şi arată groaznic. Am făcut un lifting şi m-am oprit pentru că nu am vrut ajung desfigurată”, a mai spus actrița.

Fotografii: Getty Images

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni