• PRO TV
  • Cea mai recentă fotografie cu Prințul Louis ascunde un detaliu secret! Legătura directă cu starea de sănătate a lui Kate Middleton

Cea mai recentă fotografie cu Prințul Louis ascunde un detaliu secret! Legătura directă cu starea de sănătate a lui Kate Middleton

Cea mai recentă fotografie cu Prințul Louis ascunde un detaliu secret! Legătura directă cu starea de sănătate a lui Kate Middleton

Fotografia cu Prințul Louis ascunde un detaliu extrem de important cu privire la starea de sănătate a mamei sale, Kate Middleton! Fără intenție, Prințesa de Wales a oferit o actualizare în ceea ce privește stilul său de viață după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Gallery

​La a șasea aniversare a Prințului Louis, Kate Middleton a realizat o imagine cu adorabilul său fiu, chiar dacă ultima dată când și-a dezvăluit abilitățile fotografice a creat o adevărată controversă la nivel internațional.

De data aceasta, Palatul Kensington a dat de veste că fotografia cu simpaticul Louis nu a fost editată, ca în cazul imaginii de familie de Ziua Mamei, adăugând de asemenea că Prințul și Prințesa de Wales transmit mulțumiri celor care i-au dat fiului lor mesaje de ziua sa.

Detaliu secret despre starea de sănătate a lui Kate Middleton, ascuns în fotografia cu Prințul Louis

Fotografia cu Prințul Louis a fost realizată de Kate Middleton, aflată în această perioadă sub tratament cu chimioterapie după ce a fost diagnosticată cu cancer, iar fanii înfocați ai Prințesei au descoperit un detaliu extrem de important în ceea ce privește starea sa de sănătate.

Se pare că soția Prințului William face progrese pe zi ce trece, participând la diferite activități în familie, așa cum s-a întâmplat și de data aceasta. În cea mai recentă fotografie se poate observa că Prințul Louis stă pe o pătură, în aer liber, semn că și Kate Middleton se simte destul de bine încât să își facă prezența la un astfel de picnic în natură.

Un alt indiciu despre starea ei de sănătate îl oferă și zâmbetul larg de pe chipul fiului său, potrivit okmagazine.ro.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni