• PRO TV
  • Cu ce se ocupă Alejandra Marisa Rodriguez, femeia de 60 de ani care a câștigat titlul de Miss Buenos Aires și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina

Cu ce se ocupă Alejandra Marisa Rodriguez, femeia de 60 de ani care a câștigat titlul de Miss Buenos Aires și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina

Cu ce se ocupă Alejandra Marisa Rodriguez, femeia de 60 de ani care a câștigat titlul de Miss Buenos Aires și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina

Alejandra Marisa Rodriguez, o argentiniană în vârstă de 60 de ani, a înlăturat stereotipurile când a fost încoronată, în 24 aprilie, Miss Univers pentru provincia Buenos Aires. Victoria ei marchează o schimbare semnificativă în organizarea concursurilor de frumusețe. Alejandra are o profesie solicitantă, dar mereu găsește timp pentru a face sport.

Gallery

​Nu are operații estetice, dar arată impecabil la vârsta de 60 de ani. Alejandra Marisa Rodriguez, femeia care a câștigat titlul de Miss Univers pentru provincia Buenos Aires, a intrat în istorie. Este prima femeie din lume care obține o asemenea distincție la vârsta de 60 de ani. 

Alejandra lucrează ca avocat/consilier juridic pentru un spital. În plus, mai este și jurnalistă. Femeia este divorțată și nu are copii. Într-un interviu recent, ea a mărturisit că merge foarte des la sală, preferă alimentația organică și că nu a suferit vreodată operații estetice. 

Alejandra s-a impus în fața celor 35 de candidate, care aveau vârste cuprinse între 18 și 73 de ani. Acum mai are o lună să se pregătească pentru competiția din 25 mai, împotriva câștigătorilor din celelalte provincii din Argentina. 

Într-un interviu acordat Arriba Argentinos, la postul argentinian El Trece,  Alejandra a vorbit despre câteva dintre trucurile sale de frumusețe care au ajutat-o să se remarce în concurs. „Cel mai important lucru este să ai o viață sănătoasă, să mănânci corect, să ai activitate fizică”, a spus femeia din La Plata în timp ce a subliniat și importanța factorilor genetici în cazul ei. Ea a mai scos în evidenţă postul intermitent „pentru ca organismul să se detoxifice, încerc să mănânc alimente bio, multe fructe, multe legume”.

„Îmi place natura, soarele, liniștea, să stau în fața mării și să ascult sunetul valurilor, să mediteze... animalele (cred că avem multe de învățat de la ele). Obișnuiesc să fac plimbări lungi, să mănânc alimente sănătoase, de preferință organice și, de asemenea, să gătesc urmând aceste reguli. Călătoriile mă fac fericită, pentru că descopăr noi peisaje, oameni și culturi.
În ceea ce privește muzica, iubesc tango-ul, muzica latino-americană și versurile profunde. De asemenea, îmi place poezia, ieșirile cu prietenii și să mă bucur de momentele frumoase pe care mi le oferă viața”,
mai spune câștigătoarea concursului de frumusețe.

Miss Universe Argentina a decis să elimine barierele de vârstă și a permis mai multor femei să concureze pentru râvnita coroniță. Anterior, limita era de până la 18 ani.

Sursă foto: Instagram/ @alejandramarisa.rodriguez

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni