• PRO TV
  • Horoscop zilnic 26 aprilie 2024. Scorpionii se îndrăgostesc de o persoană deosebită, Taurii au experiențe profunde cu cineva de care sunt atrași fizic

Horoscop zilnic 26 aprilie 2024. Scorpionii se îndrăgostesc de o persoană deosebită, Taurii au experiențe profunde cu cineva de care sunt atrași fizic

Horoscop zilnic 26 aprilie 2024. Scorpionii se îndrăgostesc de o persoană deosebită, Taurii au experiențe profunde cu cineva de care sunt atrași fizic

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 26 aprilie 2024.

Berbec

Astăzi este posibil să ajungi la concluzia că este mai bine pentru tine să stai departe de problemele apărute la locul de muncă și să te preocupe și viața personală. Ai inspirație într-un context relational și cauți să-i faci pe plac partenerului.

Taur

Astăzi este posibil să rezolvi o dispută cu șefii, să găsești soluția salvatoare la o problemă apărută și să ai inspirație și într-un context financiar. Posibil, pe întreg parcursul zilei, să ai parte și de experiențe profunde, mai ales dacă ești singur și ai cunoscut pe cineva de care te simți atras.

Gemeni

Astăzi ești inspirat și reiei un proiect profesional mai vechi sau o colaborare, primești o ofertă interesantă din partea unor angajatori cu care ai mai lucrat și te vor în echipa lor. Ai ocazia să-ți revizuiești planurile de viitor și-n carieră, dar și-n sfera sentimentală.

Rac

Astăzi ești foarte eficient la serviciu. Poate și pentru că te gândești la vacanță și că vei petrece mai mult timp cu familia, cu cei dragi. Posibil să stabilești o întâlnire și cu prietenii, pentru că sigur îți va face bine o ieșire. Relația cu partenerul se îmbunătățește.

Leu

Astăzi te preocupă sfera sentimentală sau relația cu copiii, dacă ești părinte, educarea și programul acestora. Te implici mai mult în activitățile lor sau ai inspirație într-un proiect la serviciu, în care-ți pui creativitatea în valoare. În partea a doua a zilei, ai nevoie de niște momente liniștite alături de partener.

Fecioară

Astăzi este activat sectorul casei și familiei și este posibil să discuți chestiuni importante, care au legătură cu administrarea casei. De asemenea, organizezi o întâlnire cu familia și te bucuri de prezența celor dragi. În ce privesc chestiunile gospodărești, vrei să reorganizezi puțin spațiul de locuit și faci niște modificări.

Balanță

Sectorul comunicării și gândirii este activat astăzi, dar și deplasările în scop administrativ sau financiar. Ai o listă lungă de sarcini și de drumuri pentru a rezolva diverse. Însă vei reuși să le duci pe toate la capăt și vei fi mulțumiti de ce ai realizat la finalul zilei.

Scorpion

Astăzi este posibil să cheltui o sumă de bani pentru cadouri sau să faci niște cumpărături mai mari pentru sărbători. Partenerul vine cu vești bune din sfera profesională și sărbătoriți o realizare a acestuia. Dacă ești singur, întâlnești pe cineva deosebit.

Săgetător

Luna îți traversează semnul zodiacal astăzi și este posibil să ai niște revelații, să intuiești cum să procedezi într-un context profesional, astfel încât să depăsești o provocare. De asemenea, ești suport emoțional pentru o persoană apropiată.

Capricorn

Luna îți traversează astăzi casa subconștientului, izolării și trecutului și este un moment oportun să elimini din bagajul emoțional cu care te-ai încărcat. S-ar putea să fii mai interesat de spiritualitate, tehnici de meditație, să încerci să te reechilibrezi după o perioadă solicitantă.

Vărsător

Contextul astral de astăzi îți aduce inspirație într-un context financiar. Posibil să administrezi mai bine banii, astfel încât să te încadrezi în bugetul de sărbători. Dacă ai de făcut deplasări, este o zi favorabilă. În planul profesional, afli niște vești legate de programul și protocoalele pe care va trebui să le urmezi.

Pești

Astăzi ai inspirație într-un proiect creativ. Pe de altă parte, ești foarte receptiv la nevoile celor apropiați. Dai dovadă de multă sensibilitate și reușești să-ți controlezi cu greu emoțiile. Intuiția este activată foarte mult și poți primi informații din planul astral sub formă de vise.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni