• PRO TV
  • Doi soți aflați în plin proces de divorț candidează pentru aceeași primărie din județul Mehedinți: „Se contrează cu mine prin instanțe, dar nu m-am gândit că vine și la alegeri”

Doi soți aflați în plin proces de divorț candidează pentru aceeași primărie din județul Mehedinți: „Se contrează cu mine prin instanțe, dar nu m-am gândit că vine și la alegeri”

Doi soți aflați în plin proces de divorț candidează pentru aceeași primărie din județul Mehedinți: „Se contrează cu mine prin instanțe, dar nu m-am gândit că vine și la alegeri”

O situație demnă de scenetele lui Ion Luca Caragiale are loc într-un sat din județul Mehedinți. Doi soți aflați în plin proces de divorț candidează pentru aceeași primărie. Actualul primar, Jean Rogoveanu, vrea al patrulea mandat, în timp ce soția sa, Codruța, este susținută de un alt partid pentru fotoliul de primar.

Jean Rogoveanu vrea să candideze pentru al patrulea mandat, însă Codruța Rogoveanu este convinsă că oamenii din Gogoșu vor o schimbare.

Edilul a fost uimit când a aflat că femeia cu care a fost căsătorit timp de 15 ani va fi principala lui contracandidată.

„Sincer, n-am crezut că poate să aibă atâta nebunie, să vină să se contreze cu mine și la alegeri. Se contrează cu mine prin instanțe, prin astea, dar nu m-am gândit că vine și la alegeri. Deși ar fi trebuit să știe că șansele ei sunt foarte mici. Treaba ei! Din răzbunare sau răutate vrea să candideze, vrând să demonstreze nu știu ce”, a declarat edilul în funcție, potrivit Digi24.

Codruța Rogoveanu este însă de altă părere și îl acuză pe bărbat de „proastă administrație pe care o face la nivel de comună”. Mai mult, rivala politică i-a reproșat acestuia că nu-și respectă programul de muncă și că își amintește de săteni doar în preajma alegerilor locale.

„Șansele sunt de 100%. Am încredere în cetățeni, vor schimbare!”, a spus încrezătoare Codruța, potrivit sursei citate mai spus.

Chiar și așa, actualul primar nu are emoții în fața celei care încă îi este soție în acte.

„Nu are ea caracter pentru a fi primar, ea e o fire mai recalcitrantă, mai repezită, mai... Ori aici vin tot felul de oameni, trebuie să îi asculți pe toți, nu după cum ai toane. M-am simțit trădat în momentul în care am aflat faptele ei și atunci chiar m-am simțit trădat. A fost o perioadă foarte grea pentru mine. N-am emoții fiindcă știu că mi-am făcut treaba”, a conchis edilul.

Foto: Facebook

 

 

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni