• PRO TV
  • Horoscop zilnic 27 aprilie 2024. Săgetătorii au ocazia să flirteze, să facă o cucerire, Racii au sentimentele răscolite

Horoscop zilnic 27 aprilie 2024. Săgetătorii au ocazia să flirteze, să facă o cucerire, Racii au sentimentele răscolite

Horoscop zilnic 27 aprilie 2024. Săgetătorii au ocazia să flirteze, să facă o cucerire, Racii au sentimentele răscolite

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 27 aprilie 2024.

Berbec

Astăzi este posibil să vezi mai clar o situație, care vizează relația și banii pe care îi aveți la comun. Ai o gândire rațională și îți argumentezi toate acțiunile, astfel încât partenerul să înțeleagă de ce ai procedat într-un anumit fel într-o situație. Pe de altă parte, Luna formează un aspect tensionat cu Saturn, din casa frământărilor interioare, și este posibil să simți un blocaj emoțional.

Taur

Astăzi, s-ar putea să nu fii în apele tale și să ai impresia că-ți sunt răscolite toate sentimentele și trăirile, că se amplifică tot. S-ar putea să te gândești la evoluția unei relații și chiar să discuți cu persoana cu care au apărut neînțelegeri. Relațiile cu prietenii sau planurile pe termen lung ar putea suferi blocaje.

Gemeni

Luna îți traversează astăzi casa relațiilor și formează un aspect armonios cu Mercur, guvernatorul tău. Îți oferă capacitatea de a dialoga deschis cu partenerul, de a vă înțelege într-un context tensionat sau care a adus conflicte între voi în ultima perioadă. Este posibil să fii și supărat sau dezamăgit de o situație de la locul de muncă în raport cu șefii.

Rac

Luna, guvernatoarea ta, formează astăzi un aspect tensionat cu Saturn, guvernatorul casei relațiilor și este posibil să ai opinii diferite față de cele ale partenerului, să vă certați sau să aveți niște discuții mai aprinse. Pe de altă parte, tot Luna formează un aspect armonios cu Mercur, așa că este posibil să intervină cineva între voi și să vă ajute să treceți peste provocări.

Leu

Astăzi se anunță o zi cu distracție, dacă intenționezi să te vezi cu prietenii sau să ieși la o întâlnire. Profită de ocazie și relaxează-te! Singura nemulțumire sau problemă, care poate să apară, este legată de situația financiară, de niște cheltuieli neprevăzute, plata unei taxe sau a unui impozit, care-ți strică cumva socotelile pentru achiziția unui sejur.

Fecioară

Astăzi este posibil să decizi, împreună cu familia, cum petreceți sărbătorile și cum mergeți în vizite. De abia aștepți să vă întâlniți cu toții și să-i răsfeți cu tot felul de bunătăți. Pe de altă parte, astăzi s-ar putea să simți tensiune în raport cu partenerul și să fie nevoie să ignori un comportament, pentru a nu prelungi starea de conflict.

Balanță

Astăzi ești foarte activ și stabilești relații bune cu toti cu care interacționezi. Te ajută și comunicarea cu partenerul și vă sfătuiți ce veți face în perioada următoare, respectiv planuri de călătorie sau de petrecere a timpului în mod plăcut. Legat de serviciu, apar tot felul de probleme, pe care va fi nevoie să le rezolvi, însă decizi să nu-ți strici dispoziția.

Scorpion

Astăzi, te preocupă banii și administrarea acestora. S-ar putea să primești și o sumă de bani sub formă de cadou de la cineva din familie, să-ți cumperi ceva ce-ți dorești de mai mult timp. Nici nu stai pe gânduri și faci imediat o comandă online.

Săgetător

Astăzi, apar tensiuni în familie, cu partenerul sau cu părinții, legat de unele chestiuni locative sau administrative ale locuinței. Dacă ești părinte, ai discuții interesante cu copiii, iar dacă îți cauți partener, este un moment favorabil să flirtezi sau să faci o cucerire.

Capricorn

Ai grijă, astăzi, la relațiile de cuplu, pentru că pot să apară tensiuni și oricât ai încerca să comunici, partenerul nu vrea să coopereze cu încercările tale de împăcare. Totuși, cineva din familie îți dă niște sfaturi utile și astfel vezi și din altă perspectivă lucrurile.

Vărsător

Luna îți traversează astăzi casa prietenilor și s-ar putea să ieși în oraș, să organizezi o întâlnire. Ești receptiv la intivațiile pe care le primești de a ieși la evenimente, dar și să-ți vizitezi rudele, familia. La serviciu, ai niște nemulțumiri legate de bani și de încasarea unor sume, care, se pare că vor întârzia, după informațiile pe care le primești.

Pești

Astăzi este posibil să nu fii în apele tale, din cauza unor evenimente din planul profesional, care-ți strică planurile. Nici în relație nu este totul roz și vă aflați pe linia de plutire, încercând să salvați relația. S-ar putea să ai nevoie de mai multă afecțiune.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni