• PRO TV
  • Horoscop zilnic 28 aprilie 2024. Fecioarele descoperă niște secrete despre partenerul de viață, Leii au parte de costuri exagerate

Horoscop zilnic 28 aprilie 2024. Fecioarele descoperă niște secrete despre partenerul de viață, Leii au parte de costuri exagerate

Horoscop zilnic 28 aprilie 2024. Fecioarele descoperă niște secrete despre partenerul de viață, Leii au parte de costuri exagerate

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 28 aprilie 2024.

Berbec

Astăzi analizezi relația de cuplu și relațiile în general. Recomandarea astrelor este să dai dovadă de prudență atunci când apar situații neplăcute de la cine te aștepți mai puțin. Dacă nu iei o decizie inspirată, s-ar putea ca lucrurile să nu mearga prea bine.

Taur

Posibil astăzi să vrei să investești într-un proiect, unde bați pasul pe loc, iar recomandarea ar fi să ai răbdare să vezi cum se desfășoară lucrurile și pe urmă să iei decizii. Ete nevoie să-ți faci ordine și-n relațiile cu prietenii și ai grijă cum reacționezi la nervi.

Gemeni

Astăzi discuți cu partenerul despre intențiile tale din planul profesional, mai ales dacă ai avut niște dezamăgiri de curând. Nu ești de acord cu deciziile șefilor în ce te privește privind o mutare sau preluarea unui proiect nou. Este nevoie să schimbi strategia pentru a putea ca lucrurile să meargă conform planurilor tale.

Rac

Astăzi este posibil să lupți pentru un ideal în care crezi și să-ți susții cu tărie convingerile în raport cu partenerul de cuplu. De asemenea, dacă ați stabilit să plecați într-o deplasare, nu este exclus să apară surprize și să schimbați planul.

Leu

Astăzi apar discuții legate de bani și administrarea lor. Este nevoie să gestionezi mai bine relația cu ceilalți, mai ales când apar și urmări financiare. Pe de altă parte, dacă ești părinte, copiii ar putea avea pretenții financiare exagerate, să-și dorească lucruri, care ar însemna niște costuri prea mari pentru tine.

Fecioară

Posibil, astăzi, să ai parte de discuții sau certuri cu partenerul de cuplu, ca urmare a unui sentiment de neîncredere, pe care îl ai în ce-l privește. S-ar putea să descoperi și niște secrete și ai nevoie de timp să procesezi informațiile primite.

Balanță

Deși este o zi liberă, astăzi, te preocupă activitățile de la serviciu și cum să concentrezi sarcinile în prima parte a săptămânii, astfel încât să te bucuri de câteva zile libere fără stres. Așadar, încerci să-ți faci un plan bine organizat.

Scorpion

Atenție, astăzi, la comunicarea cu partenerul de cuplu, pentru că se formează un aspect tensionat în casa iubirii și ar putea să apară ceva neprevăzut într-o situație în care fiecare țineți la orgoliul său. Un dialog deschis ar putea aplana conflictul și să stabiliți un raport de forțe egale.

Săgetător

Posibil astăzi să apară tensiuni în familie, mai ales dacă vrei să începi o renovare/reamenajare. Este important să nu grăbești lucrurile și să-l faci și pe partener să înțeleagă acest lucru, chiar dacă vă doriți ca lucrurile să se desfășoare repede.

Capricorn

Dacă abordezi un subiect de interes pentru tine, partener sau familie, este important modul cum o faci și să răspunzi cu diplomație la tensiuni. În felul acesta reușești să păstrezi o atmosferă calmă și chiar dacă ai impulsul să spui răspicat niște lucruri, comunicarea deschisă, calmul și răbdarea vor ajuta mai mult.

Vărsător

Astăzi, te preocupă banii și administrarea lor. S-ar putea să-ți faci niște griji în ce privește încasarea unor sume, să se amâne sau blocheze. În acest caz este nevoie să apelezi la rezerve sau la cardurile credit, însă mare atenție și nu te abate de la lista de cumpărături!

Pești

Astăzi este posibil să nu termini nimic din ce ți-ai propus, să începi mai multe activități și să nu o duci pe niciuna la capăt. Ai o stare de agitație interioară și o nemulțumire pe care nu o poți explica. Caută și fă ceva ce-ți face plăcere și bucură-te de orice lucru mărunt! Și ce-i mai important, detașează-te de gândurile și frământările, care nu-ți dau pace!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni