• PRO TV
  • Cea mai frumoasă familie de la Hollywood. Sex simbolul anilor 2000, Matthew McConaughey e căsătorit cu o braziliancă focoasă și au 3 copii superbi

Cea mai frumoasă familie de la Hollywood. Sex simbolul anilor 2000, Matthew McConaughey e căsătorit cu o braziliancă focoasă și au 3 copii superbi

Cea mai frumoasă familie de la Hollywood. Sex simbolul anilor 2000, Matthew McConaughey e căsătorit cu o braziliancă focoasă și au 3 copii superbi

În 2005, Matthew McConaughey era desemnat de către revista People “cel mai sexy bărbat în viață” și pe bună dreptate! Actorul făcea furori la începutul anilor 2000, fiind unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood. Însă, în 2006, McConaughey și-a găsit jumătatea: atunci a cunoscut-o pe actuala sa soție, cu care s-a căsătorit 6 ani mai târziu.

Matthew McConaughey este căsătorit de 12 ani cu Camila Alves, o braziliancă superbă, cu o carieră de succes în modelling. Una dintre cele mai elegante prezențe din showbiz, Camila este extrem de discretă, chiar dacă face parte din elita de la Hollywood. Își însoțește adesea soțul pe covorul roșu, iar de data aceasta Matthew McConaughey și-a adus întreaga familie la un eveniment caritabil, organizat de fundația sa.

​Sursa foto: Getty Images

Cuplul are împreună trei copii, care le seamănă perfect. Cel mai mare dintre copii are 15 ani, fata 14, iar băiatul cel mic 11. Vida, fiica celor doi, pare sosia mamei sale.

​Îmbrăcată într-o rochie neagră elegantă, cu umerii goi, Camila Alves a bifat încă o apariție perfectă. Fiica ei adolescentă a optat pentru o rochie roz pal.

McConaughey a cunoscut-o pe Camila Alves în 2006, într-un club. Ea avea pe atunci 24 de ani, iar el 37 de ani. Actorul spune că, în cazul lui, a fost dragoste la prima vedere, scrie insider.com. Matthew ieșise împreună cu niște prieteni, iar la vederea braziliencei a rămas înmărmurit.
Camila Alves a menționat, într-un interviu, că nu și-a dat seama cine este bărbatul: "La prima vedere, nu știam cine este", a declarat Alves pentru Access Hollywood în 2012. "La vremea respectivă, avea o barbă lungă și purta o căciulă rasta.
La trei zile după întâlnire, McConaughey a invitat-o pe Alves în casa lui din Malibu și i-a gătit cina, pe care au mâncat-o pe verandă. El a declarat apoi pentru People Entertainment: "După acea întâlnire am vrut să o revăd mereu”.

Gallery

În iulie 2008, Matthew și Camila au devenit părinți: s-a născut primul lor copil, fiul Levi. Tatăl a fost prezent la naștere și chiar a tăiat singur cordonul ombilical. Odată cu apariția pe lume a primului lor copil, toată lumea se aștepta la o cerere în căsătorie. Cei doi însă aveau alte planuri: amenajarea unei noi case, mult mai spațioase, în Malibu. Se parcă au simțit că familia lor se va mări, în scurt timp. În 2010, se naște fetița lor Vida, iar doi ani mai târziu fiul Livingston. Cuplul și-a sărbătorit nunta înainte de nașterea celui de-al treilea copil, în vara anului 2012.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni