• PRO TV
  • Horoscop zilnic 29 aprilie 2024. Taurii încep să flirteze și se pot îndrăgosti, Balanțele se animă în sectorul amoros

Horoscop zilnic 29 aprilie 2024. Taurii încep să flirteze și se pot îndrăgosti, Balanțele se animă în sectorul amoros

Horoscop zilnic 29 aprilie 2024. Taurii încep să flirteze și se pot îndrăgosti, Balanțele se animă în sectorul amoros

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 29 aprilie 2024.

Berbec

Cu Venus în zodia Taur, de astăzi, ai parte de oportunități financiare și preocupări de creștere a veniturilor, dar și cheltuieli mai mari. S-ar putea să investești mai mult în pasiunile tale, în plăceri și să-i pregătești surprize partenerului.


Taur

Venus, guvernatoarea ta, începe să traverseze, de astăzi, casa personalității și-ți aduce motive pentru îmbunătățirea imaginii, șanse, farmec, protecție, dar și concentrare pe propriile nevoi. Nu vei ezita să-ți faci toate plăcerile și să te simți bine în pielea ta. De asemenea, începi să flirtezi și te poți îndrăgosti.

Gemeni

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Taur, îți răscolește universul interior și trecutului. Ai ocazia să meditezi, să reflectezi și să te gândești la acele situații, care s-au întâmplat în sfera sentimentală. De asemenea, să înțelegi niște lucruri și să te vindeci după o dezamăgire sentimentală.

Rac

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Taur, pe sectorul prietenilor, vieții sociale și proiectelor pe termen lung. Aduce oportunități profesionale prin prieteni și lărgirea cercului de cunoscuți. De asemenea, te poți conecta cu persoane cu care ai aceleași pasiuni și idealuri. S-ar putea să fii atras de cineva din anturaj, să te îndrăgostești și să începi o nouă poveste de iubire.

Leu

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Taur, de astăzi, prin casa carierei și reputației profesionale, vei avea parte de beneficii, ți se recunosc meritele și faci o impresie bună tuturor. Pentru că Venus este planeta iubirii, dacă ești singur, te poți îndrăgosti de o persoană cunoscută la un eveniment sau prin intermediul carierei.

Fecioară


Începând de astăzi, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Taur, îți aduce călătorii, interes pentru studiu, învățare și schimburi de experiență profesională. Dacă ești singur, micul benefic îți poate aduce partener cunoscut la un curs, într-o călătorie sau la un eveniment cultural. Vei fi atras de persoane cu care ai idealuri și principii asemănătoare.

Balanță


Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea ta, începe să traverseze zodia Taur, respectiv casa intereselor financiare și aduce preocupări pentru creșterea veniturilor la comun sau provenite din alte surse. Și sfera intimă se animă în perioada următoare și te poți reconecta cu partenerul.

Scorpion

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, începe să tranziteze zodia Taur, respectiv sectorul relațiilor și parteneriatelor. Aduce armonie și înțelegere în cuplu și vei acorda mai multă atenție partenerului. Este activat și sectorul parteneriatelor profesionale, unde se pot încheia contracte noi, avantajoase.

Săgetător

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Taur îți aduce armonie în relațiile cu colegii, îți îndeplinești mai ușor activitățile profesionale și simți o îmbunătățire a stării de sănătate. În sfera profesională se rezolvă niște contexte încurcate sau primești oferte noi de colaborare. Dacă ești singur, începi să flirtezi cu cineva de la serviciu.

Capricorn

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Taur, de astăzi, poți începe povești noi de iubire, o reconectare cu partenerul de cuplu. Este o perioadă favorabilă petrecerii timpului în cuplu, reconectării cu partenerul sau începerii unei relații sentimentale.

Vărsător

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Taur, anunță o perioadă în care te poți reconecta cu familia, să-ți îmbunătățești relațiile cu părinții, să te preocupe o reamenajare a spațiului de locuit pentru mai mult confort.

Pești

Venus în tranzit prin zodia Taur, de astăzi, îți aduce dialoguri constructive în sectorul profesional, comunicarea se îmbunătățește și ai noroc la informații, care să te ajute în proiectele tale. Micul benefic stimulează interesul pentru cunoaștere, învățat și rezolvarea unor chestiuni administrative.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni