• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024. Capricornii au oportunități în dragoste și se vor îndrăgosti, Balanțele primesc sume mari de bani

Horoscop săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024. Capricornii au oportunități în dragoste și se vor îndrăgosti, Balanțele primesc sume mari de bani

Horoscop săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024. Capricornii au oportunități în dragoste și se vor îndrăgosti, Balanțele primesc sume mari de bani

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horosopul săptămânii 29 aprilie - 5 mai 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024

Dragoste– Ziua de 1 mai este tensionată în planul relațional. Venus, guvernatoarea relațiilor, formează un aspect tensionat cu Pluton, înainte cu o zi de mișcare retrogradă și pot să apară conflicte legate de viața de cuplu și administrarea banilor la comun sau viața intimă. Lucrurile se pot rezolva spre finalul săptămânii, când Luna primește raze benefice de la Venus.
Bani – Sectorul banilor este tranzitat de Venus, micul benefic, din 29 aprilie, semn că se poate îmbunătăți situația financiară și vei avea preocupări pentru mărirea veniturilor.
Muncă – Cu Marte, guvernatorul tău, în tranzit prin zodia ta, vei avea energie și determinare să acționezi, să-ți pui planurile în aplicare, din 30 aprilie.
Pe 2 mai, Pluton, planeta transformărilor, începe mișcarea retrogradă și până pe 12 octombrie, când revine la mișcarea directă, te invită la reevaluarea proiectelor profesionale și activităților pe care le desfășori.

Horoscop Taur săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024

Dragoste– Odată cu intrarea lui Venus, în 29 aprilie, în zodia ta, începe o perioadă de peste trei săptămâni, în care ai dispoziție de flirt, cuceriri și șanse să îndrepți o relație, să aibă loc o împăcare sau să cucerești pe cineva. Până pe 23 mai, bucură-te de o perioadă favorabilă în planul iubirii! Chiar dacă vor mai exista obstacole, cum ar fi ziua de 1 mai, când Venus formează un aspect tensionat cu Pluton, și vei simți presiune sau o conjunctură neașteptată poate să declanșeze o luptă de putere, lucrurile vor reintra în normal spre finalul săptămânii.
Bani – Spre finalul săptămânii ai șansa să dezvolți un proiect profesional, care poate aduce mai mulți bani în conturile tale, dacă știi să te pui în valoare în următoarea lună.
Muncă– Pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, ajunge pe sectorul frământărilor interioare și activează axa muncii, semn că s-ar putea să afli niște secrete legate de cei cu care desfășori activități. De asemenea, poți să identifici ce nu merge într-un proiect.
Pe 2 mai, Pluton își începe mișcarea retrogradă prin sfera carierei și reputației și până pe 12 octombrie urmează o perioadă de reevaluare a activităților profesionale și a relației cu superiorii sau a persoanelor cu putere de decizie.

Horoscop Gemeni săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024

Dragoste– Cu Venus, guvernatoarea casei iubirii, în tranzit, din 29 aprilie, prin sectorul frământărilor interioare, urmează o perioadă de introspecție și de analiză a situațiilor din trecut legate de sfera sentimentală.
Pe 2 mai, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în mișcare retrogradă, până pe 12 octombrie, semn că urmează o reevizuire a perspectivei asupra vieții, principiilor și credințelor.
Bani – Spre finalul săptămânii, te preocupă situația financiară și se creează premizele încasării unor sume de bani, pe care nu le așteptai.
Muncă– Marte, planeta acțiunii, începe să dinamizeze, din 30 aprilie, zodia Berbec, respectiv casa prietenilor și proiectelor pe termen lung, semn că urmează energie și implicare, inițiative și curaj să demarezi proiecte noi, cu prietenii sau cu persoane cu care rezonezi din punct de vedere profesional.
Atenție la ziua de 1 mai, care poate să-ți aducă niște nemulțumiri în planul profesional! Nu intra în discuții care au ca temă principiile și sistemul de valori, pentru că nu vei ajunge la niciun numitor comun! Vei reuși doar să te suprasoliciți și să ai parte de o zi dificilă, dacă nu stai departe de conflicte.

Horoscop Rac săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024

Dragoste– În planul relațional lucrurile par să fie în ordine. Doar oscilezi dacă să pleci în afara orașului la niște rude sau să rămâi acasă, să petreci finalul de săptămână cu prietenii.
Bani – Din 2 mai, Pluton, planeta transformărilor, își începe mișcarea retrogradă și până pe 12 octombrie urmează o perioadă în care-ți vei reevalua situația financiară, în special a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau alte persoane.
Muncă– Sectorul proiectelor pe termen lung este activat de tranzitul lui Venus, micul benefic, din 29 aprilie, prin zodia Taur. Vin oportunități profesionale prin prieteni, foști colegi sau angajatori. Micul benefic aduce șanse de îmbunătățire a situației financiare până pe 23 mai.
Pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze casa carierei și urmează o perioadă dinamică în planul profesional, cu inițiative curajoase, determinare. Dacă adopți o abordare constructivă aspectului astral vei avea de câștigat. Evită să intri în conflicte cu superiorii până pe 10 iunie!

Horoscop Leu săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024

Dragoste– Sectorul relațiilor intră în atenția ta, din 2 mai, când Pluton, planeta transformărilor, își începe mișcarea retrogradă. Până pe 12 octombrie urmează o perioadă de reevaluări și revizuiri a planului relațional și va fi nevoie să vezi dintr-o altă perspectivă relațiile.
Bani – Finalul săptămânii aduce preocupări pentru administrarea banilor, intrarea în posesia unor sume, pe care le primești sub formă de cadou sau beneficii salariale.
Muncă– Din 29 aprilie, Venus, micul benefic, traversează casa carierei și până pe 23 mai, ți se recunosc meritele, primești aprecieri pentru implicare și ai șanse să primești o promovare sau să fii cooptat într-o echipă nouă.
Pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Berbec, respectiv casa dezvoltării profesionale și lărgirii universului cunoașterii și urmează o perioadă favorabilă învățării, începerii unor cursuri sau a unor schimburi de experiență profesională.

Horoscop Fecioara săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024

Dragoste– Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Taur, din 29 aprilie, respectiv sectorul călătoriilor și până pe 23 mai este o perioadă favorabilă programării unor minivacanțe. Spre finalul săptămânii stabilești împreună cu partenerul de cuplu perioadele, mai ales că primiți niște invitații de la prietenii din străinătate.
Bani – Sectorul intereselor financiare primește vizita lui Marte, planeta acțiunii, în perioada 30 aprilie-10 iunie, semn că urmează câteva săptămâni, în care te preocupă administrarea banilor, a creditelor și datoriilor, intrarea în posesia unor bani. Atenție la acțiuni pripite în planul financiar!
Muncă– Miercuri este posibil să apară unele tensiuni legate de activitățile de la locul de muncă, mai ales dacă este nevoie să lucrezi. Și dacă nu, îți aduci aminte de niște evenimente de săptămâna trecută, care te-au marcat și ți-au produs stres și supărări.
Pe 2 mai, Pluton, planeta transformărilor, își începe mișcarea retrogradă și până pe 12 octombrie, ești invitat la reevaluarea activităților profesionale pentru a putea evolua într-un domeniu de interes pentru tine.

Horoscop Balanță săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024

Dragoste– Pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, intră în zodia Berbec, pe sectorul relațiilor și mariajului și până pe 10 iunie urmează o perioadă dinamică în cuplu. Atenție, pentru că va fi nevoie să-ți temperezi impulsul, să nu intri prea des în conflicte! Foloșește constructiv energia și rezolvă ce e de rezolvat fără tensiuni! Miercuri stai departe de conflicte, chiar dacă te provoacă partenerul!
Pe 2 mai, Pluton, planeta transformărilor, își începe mișcarea retrogradă și urmează o perioadă de câteva luni, până pe 12 octombrie, în care ești invitat să-ți reevaluezi sfera sentimentală.
Bani – Pe 29 aprilie, sectorul intereselor financiare, al banilor proveniți din alte surse decât salariile, primește tranzitul lui Venus, micul benefic, și până pe 23 mai vin oportunități de mărire a veniturilor și sume importante de bani intră în conturile tale.
Muncă- Prima parte a săptămânii este mai dinamică în planul activităților profesionale, așa că încearcă și termină tot ce ai de făcut pentru a te bucura de câteva zile liniștite!

Horoscop Scorpion săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024

Dragoste– Sectorul relațiilor începe să fie tranzitat din 29 aprilie de Venus, micul benefic, și până pe 23 mai urmează o perioadă cu armonie și înțelegere în cuplu. Dacă ești singur, ai toate șansele să intri într-o relație, pentru că micul benefic îți scoate în cale persoane cu care rezonezi.
Pe 2 mai, Pluton, guvernatorul tău, își începe mișcarea retrogradă și urmează o perioadă de câteva luni, în care ești invitat să-și reevaluezi relațiile de familie, să-ți revizuiești planurile legate de casă și administrarea acesteia și să rezolvi un context familial.
Bani – La mijlocul săptămânii s-ar putea să intervină discuții în contradictoriu cu partenerul legate de administrarea unor bani sau valorificarea unor bunuri de o valoare mai mare.
Muncă– Din 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Berbec, respectiv casa muncii și până pe 10 iunie urmează o perioadă foarte aglomerată la serviciu, cu multe sarcini, inițiative și acțiuni îndrăznețe.

Horoscop Săgetător săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024

Dragoste– Marte, planeta acțiunii, dinamizează, din 30 aprilie, sectorul iubirii, romantismului, cuceririlor și flirtului și până pe 10 iunie ești interesat să investești mai multă energie în aceste domenii.
Bani – Posibil toată săptămâna să fii preocupat de bani și cheltuieli și este posibil să depășești cu mult bugetul alocat, să apară și discuții tensionate în cuplu, dar reușești să le aplanezi și să găsești soluții de compromis.
Muncă– Venus, micul benefic, începe să tranziteze sectorul muncii din 29 aprilie și până pe 23 mai aduce oportunități și rezolvarea unor chestiuni profesionale. Poți primi oferte sau să închei colaborări noi, profitabile.
Pe 2 mai, Pluton, planeta transformărilor, începe să retrogradeze prin casa gândirii, interacționării, comunicării, învățării, primirii și transmiterii de informații și urmează o perioadă de câteva luni, în care ești invitat să-ți reevaluezi modalitatea de comunicare, negociere sau gândire, pentru a putea evolua din punct de vedere intelectual.

Horoscop Capricorn săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024

Dragoste – Sectorul iubirii și aventurilor romantice este activat din 29 aprilie de Venus, micul benefic, care va aduce oportunități și șanse în dragoste până pe 23 mai. Așadar, dacă ești singur, fii atent în jurul tău pentru că este posibil să te îndrăgostești și să începi o poveste nouă de iubire!
Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze casa vieții de familie, din 30 aprilie, așa că urmează o perioadă dinamică să rezolvi chestiuni locative sau care privesc relațiile de familie.
Bani – Pluton, planeta transformărilor, își începe mișcarea retrogradă, din 2 mai, prin sectorul financiar și timp de câteva luni ești invitat să-ți revizuiești planurile financiare, dar și modalitatea în care administrezi banii.
Muncă– La serviciu se anunță o săptămână destul de liniștită, fără evenimente marcante în planul profesional. Doar în prima parte vei avea ceva de rezolvat, ce nu ai putut să termini săptămâna trecută. Relațiile cu colegii sunt bune și faceți echipă excelentă în respectarea unor termene limită.

Horoscop Vărsător săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024

Dragoste– Sectorul vieții de familie este activat, din 29 aprilie, de tranzitul lui Venus, micul benefic. Urmează o perioadă, în care se îmbunătățesc relațiile cu familia și te preocupă reamenajarea spațiului de locuit.
Din 2 mai, Pluton, planeta transformărilor, își începe mișcarea retrogradă și-n următoarele luni ești invitat la o revizuire a planurilor personale.
Bani – La mijlocul săptămânii este posibil să ai niște dispute cu partenerul de cuplu din cauza administrării unor bani, însă reușiți să aplanați un conflict și să ajungeți la un compromis astfel încât să nu stricați sărbătorile.
Muncă– Sectorul comunicării este activat din 30 aprilie de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, care aduce mult dinamism și energie mentală, în activitățile intelectuale, în proiectele profesionale. Atenție, însă, că este posibil să ai impulsul să intri mai des in conflicte de idei sau să-ți aperi opiniile și principiile!

Horoscop Pești săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024

Dragoste– Din 2 mai, Pluton, planeta transformărilor, își începe mișcarea retrogradă și este posibil, în următoarele luni, să iasă la suprafață anumite trăiri, sentimente sau emoții puternice, pe care ai încercat să le reprimi. Dacă vei reuși să înțelegi un context din trecut legat de familie sau relația cu partenerul, vei reuși să ajungi la o vindecare și la eliberarea unui bagaj emoțional, care te ține prins pe loc.
Bani – Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze casa banilor, din 30 aprilie. Așadar, până pe 10 iunie te preocupă administrarea și încasarea banilor, suplimentarea acestora. S-ar putea să cheltui mai mult decât ți-ai propus și să fie nevoie să cauți și alte surse de venit.
Muncă– Venus, micul benefic, începe să traverseze sectorul gândirii, învățării și interacționării, din 29 aprilie, semn că se îmbunătățește comunicarea cu ceilalți, primești informații utile, pe care le folosești în activitățile profesionale.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni