• PRO TV
  • Bărbatul suspectat că a ucis-o pe gravida din Orhei ar avea probleme grave de sănătate! Ce se întâmplă cu individul în închisoare: „Stă sub evidența medicului”

Bărbatul suspectat că a ucis-o pe gravida din Orhei ar avea probleme grave de sănătate! Ce se întâmplă cu individul în închisoare: „Stă sub evidența medicului”

Bărbatul suspectat că a ucis-o pe gravida din Orhei ar avea probleme grave de sănătate! Ce se întâmplă cu individul în închisoare: „Stă sub evidența medicului”

Noi detalii șocante în cazul Anei-Maria, tânăra gravidă ucisă după ce a fost luată la ocazie de un bărbat necunoscut! Avocatul principalului suspect a spus că individul, aflat după gratii, ar avea grave probleme de sănătate.

Gallery

​Ana-Maria, o tânără de 19 ani, însărcinată în șase luni, a fost ucisă după ce Gheorghe, un fost polițist, a luat-o la ocazie pe data de 12 aprilie. Trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit la marginea unei păduri, în apropierea locuinței principalului suspect.

Bărbatul, aflat acum în arest preventiv, a pledat nevinovat și chiar a spus că este pregătit oricând să fie supus testului poligraf pentru a dovedi că nu el este cel care i-a luat viața fetei.

De curând, avocatul acestuia a făcut declarații șocante despre starea clientului său după gratii, susținând că se confruntă cu probleme grave de sănătate.

„Înțeleg că toți au sperat că fetița este în viață. Și eu am sperat. Nici la moment nu-mi vine a crede că au găsit-o moartă. El spune că nu a comis infracțiunea. Noi am solicitat să fie efectuat poligraful.

El a spus că este de acord să treacă poligraful, dacă oamenii cred că el a comis infracțiunea. El este de acord și azi să îl treacă. … Nu se simte foarte bine. Îmi spune că se simte rău, are dureri de cap. El, de fapt, este foarte bolnav. Stă sub evidența medicului. Domnul este fost polițist. O perioadă a fost peste hotare, iar la întoarcere s-a angajat în sistemul penitenciar. S-a îmbolnăvit de Covid și a fost eliberat din funcție în legătură cu boala pe care o are.

Așa de tare și-a bătut statul capul de această persoană care a slujit statului, că l-a trimis la Chițcanii Vechi să se lecuiască la medicul de familie. Foarte frumos din partea statului. Omul se trata la medicul de familie, care îi scria diferite medicamente. Din câte sunt informat, din cauza medicamentelor, nu dormea cu săptămânile. Se pune întrebarea ce medicamente erau folosite și pentru ce erau date? O să ajungem și la etapa respectivă. Aici se leagă un lanț mare.
Medicii au prescris medicamente care îl puteau aduce să comită o astfel de infracțiune, fără să își dea seama. Omul putea să comită o infracțiune inconștient”, a declarat avocatul presupusul criminal al Anei-Maria pentru Life Moldova, potrivit realitatea.md.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni