• PRO TV
  • Filmele săptămânii pe VOYO. Trei producții pe care nu trebuie să le ratezi

Filmele săptămânii pe VOYO. Trei producții pe care nu trebuie să le ratezi

Filmele săptămânii pe VOYO. Trei producții pe care nu trebuie să le ratezi

Dacă ești în căutarea unor filme variate și captivante, îți oferim o invitație către producțiile cinematografice de pe platforma VOYO.

Iată care sunt filmele săptămânii pe VOYO!

 Fast Charlie - Charlie (Pierce Brosnan) a lucrat pentru șeful mafiei din Orlando, Stan (James Caan), timp de 20 de ani, ca un asasin rapid, ordonat și eficient. Când un șef rival din Miami decide să-l elimine pe Stan și întreaga lui echipă, Charlie se găsește în dificultate în a găsi un partener loial, iar lucrurile iau o întorsătură.

Fear the Night - Într-o fermă izolată, situată pe dealurile californiene, opt femei se reunesc pentru a sărbători o petrecere a burlacilor. Ocazia lor veselă ia o turnură întunecată atunci când niște intruși mascați coboară brusc asupra lor, dezlănțuind o ploaie de săgeți care vizează atât casa, cât și pe ocupantele acesteia. Confruntată cu acest atac terifiant, Tess, o veterană militară printre invitate, face un pas înainte pentru a le aduna pe femei într-o ultimă rezistență curajoasă. Împreună, ele trebuie să riposteze, hotărâte să își protejeze viețile și să îndure această noapte chinuitoare.

Space Pups - Doi copii mici și părinții lor ajută un trio de extratereștri transformați în câini prietenoși să scape din ghearele unui vânător local de OZN-uri, în timp ce își repară nava spațială.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni