• PRO TV
  • Horoscop zilnic 30 aprilie 2024. Săgetătorii cuceresc ușor, au parte de distracție, flirt și se pot îndrăgosti brusc în perioada următoare

Horoscop zilnic 30 aprilie 2024. Săgetătorii cuceresc ușor, au parte de distracție, flirt și se pot îndrăgosti brusc în perioada următoare

Horoscop zilnic 30 aprilie 2024.  Săgetătorii cuceresc ușor, au parte de distracție, flirt și se pot îndrăgosti brusc în perioada următoare

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 30 aprilie 2024.

Berbec

Veste bună pentru tine, pentru că de astăzi Marte, guvernatorul tău, intră în zodia Berbec și vei simți că renaști, ai energie, initiative și curaj să pui lucrurile în mișcare mult mai ușor. Te vei lupta să obții ce-ți dorești și vei fi determinat să faci progrese în planul personal.

Taur

Începând de astăzi, Marte traversează zodia Berbec și vei fi determinat să faci o schimbare în stilul de viață, astfel încât să-ți îmbunătățești sănătatea. Pentru că traversează casa subconștientului, Marte aduce agitație interioară, dar și o bună intuiție. S-ar putea să rupi și o relație, care nu te mai mulțumește și în care simți că nu te mai regăsești de ceva vreme.

Gemeni

Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Berbec, de astăzi, se activează casa prietenilor și a grupurilor pe care le frecventezi. S-ar putea să rupi niște relații în care nu te mai regăsești, să ieși dintr-un anturaj, dar să începi să creezi conexiuni cu alte persoane cu care rezonezi. Ai elan și curaj în construirea unor planuri îndrăznește în sectorul profesional.

Rac

Sectorul carierei este dinamizat, de astăzi, de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii. Dai dovadă de curaj în atingerea unor obiective. Apar unele tensiuni în raport cu superiorii, dar și frustrări de natură profesională din cauza unor schimbări cu care nu rezonezi, dar care la final pot aduce progres.

Leu

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, va tranzita zodia Berbec, respectiv sectorul principiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor, schimburilor de experiență. Urmează o perioadă, în care investești în pregătirea profesională și vei lupta pentru a-ți susține punctele de vedere.

Fecioară

Începând de astăzi, cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Berbec, vei lupta pentru a obține niște drepturi materiale sau financiare în urma muncii depuse. Dacă ai facut socoteli, acum este momentul să treci la fapte. Planul intim se activează și încerci să-ți relansezi relația de cuplu.


Balanță

Începând de astăzi, ai parte de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale. Este un tranzit destul de tensionat și poate aduce confruntări, atât în cuplu, cât și în relațiile cu cei cu care desfășori activități profesionale. Este posibil să rupi un contract sau o relație care nu te mai reprezintă.

Scorpion

Începând de astăzi, Marte, guvernatorul tău, ajunge în zodia Berbec, pe casa muncii și sănătății si vei avea multă energie în activitățile întreprinse, iar la serviciu un randament crescut. Atenție însă la suprasolicitate, pentru că vei avea tendința să începi mai multe activități și-ți poate afecta starea de sănătate!

Săgetător

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Berbec. Vei fi susținut de Marte în planul sentimental, în relația cu copiii sau în zona de creativitate. Te faci plăcut, cucerești ușor, ai parte de distracție, flirt și te poți îndrăgosti brusc în perioada următoare. Atenție, însă, că te poți pripi și arunca cu capul înainte într-o relație!

Capricorn

Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze, de astăzi, sectorul vieții de familie. Te mobilizezi să-ți atingi niște obiective ce țin de spațiul de locuit, casă, familie. Poate fi vorba de o renovare, mutare cu partenerul, o tranzacție imobiliară sau valorificarea unui bun de valoare mai mare.

Vărsător

Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Berbec, respectiv casa comunicării, vei simți o efervescență mentală, care-ți poate aduce multe idei curajoase, dar și tensiuni în raport cu cei din jur. De asemenea, găsești soluții la problemele cu care te confrunți, te informezi, faci strategii și ești dornic să înveți lucruri noi.

Pești

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, traversează zodia Berbec, respectiv sectorul financiar, context astral care duce la o determinare să faci mai mulți bani în perioada următoare. Posibil să pui în mișcare proiecte noi, să-ți mărești veniturile. Dorința ta este să obții independență financiară.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni