• PRO TV
  • Horoscop zilnic 1 mai 2024: Gemenii pot strica o relație sentimentală, Taurii încep lupta pentru putere în relație

Horoscop zilnic 1 mai 2024: Gemenii pot strica o relație sentimentală, Taurii încep lupta pentru putere în relație

Horoscop zilnic 1 mai 2024: Gemenii pot strica o relație sentimentală, Taurii încep lupta pentru putere în relație

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 1 mai 2024.

Berbec

Astăzi, Venus, guvernatoarea casei relațiilor, formează un aspect tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde. Posibil să apară tensiuni și discuții legate de bani sau de relație. Recomandarea zilei este să te bucuri de o zi liberă și să nu scoți la suprafață trecutul, pentru că este posibil să strici starea zilei.



Taur

Astăzi, Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect conflictual cu Pluton, guvernatorul relațiilor, și este posibil să ai impulsul să faci reproșuri, să ai accese de gelozie și toate să fie determinate de o conjunctură neașteptată. Ziua începe bine, dar se poate termina cu o luptă de putere.

Gemeni

Astăzi, Venus, în tranzit prin casa frământărilor interioare, formează un aspect tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa principiilor de viață. Recomandarea este să eviți tensiuni și să intri în discuții despre convingeri, principii și sistem de valori, pentru că este posibil să strici o relație sentimentală, de prietenie sau de familie. Dacă ești nevoită să lucrezi, se anunță o zi dificilă.

Rac

Contextul astral de astăzi anunță o zi destul de agitată, pentru că Luna, guvernatoarea ta, formează o conjuncție cu Pluton, planeta trasnformărilor, și un aspect tensionat cu Venus, micul benefic, în tranzit prin casa prietenilor. Posibil să apară niște discuții cu prietenii din cauza banilor sau cu partenerul de cuplu, legate de returnarea unei datorii.

Leu

Astăzi se activează casa relațiilor, prin conjuncția pe care o formează Pluton, planeta tranformărilor profunde, cu Luna, dar și cu aspectul tensionat cu Venus, micul benefic. S-ar putea să apară conflicte de idei, opinii, să-ți susții cu tărie convingerile personale, și nici tu, nici partenerul să nu lase de la el. Alege să petreci ziua în mod plăcut și folosește energiile în mod constructiv!

Fecioară

Astăzi este posibil să traversezi o zi mai dificilă din punct de vedere al sănătății sau dacă trebuie să lucrezi, să apară provocări la tot pasul. De asemenea, faci eforturi să intri pe aceeași lungime de undă cu colegii, cu cineva din străinătate, sau cu o persoană pe care ai cunoscut-o întâmplător la un eveniment și ați început să flirtați.

Balanță

Astăzi, Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, și este posibil să apară tensiuni în raport cu partenerul de cuplu, legate de administrarea unor bani sau inițiezi dialoguri pe subiecte delicate în cuplu și partenerul nu vrea să coopereze să rezolvați o problemă.

Scorpion

Astăzi, Venus, guvernatoarea casei relațiilor, formează un aspect conflictual cu Pluton, patronul tău astral, și este posibil să intervină niște discuții în contradictoriu cu partenerul, legate de casă, familie sau o vizită pe care urmează să o faceți familiei de sărbători. Folosește constructiv energia și nu te lăsa afectat de emoții puternice!

Săgetător

Posibil astăzi să apară niște evenimente neprevăzute, să fie nevoie să ajuți pe cineva de la serviciu sau un prieten, care are o problemă personală. Faci eforturi să-ți păstrezi și programul tău, dar să dai și o mână de ajutor.

Capricorn

Posibil astăzi să intervină discuții de la bani, cheltuieli, să cauți să administrezi mai bine banii pe care îi câștigi. Venus, micul benefic, formează un aspect tensionat cu Pluton din casa banilor, așa că este posibil să cheltui mai mult sau cauți să cumperi niște cadouri pentru cei dragi pe ultima sută de metri.

Vărsător

Astăzi, Luna în tranzit prin zodia ta formează un aspect strâns cu Pluton, planeta transformărilor profunde, și un aspect tensionat cu Venus, în tranzit prin casa familiei. Ceva se întâmplă și s-ar putea să intri în conflicte cu cineva din familie, din cauza unor bani sau a unor situații din trecut, de care-ți aduci aminte și te răscolesc.

Pești

Astăzi este posibil să traversezi o zi cu amintiri din trecut, trăiri emoționale puternice. Vestea bună este că prietenii te scot în oraș sau în afara orașului la relaxare și chiar dacă nu vrei să cooperezi din prima, până la urmă te lasi convins și n-o să-ți pară rău.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni