• PRO TV
  • Horoscop zilnic 5 mai 2024. Gemenii sunt surprinși plăcut în viața amoroasă, Taurii se frământă din cauza unei situații

Horoscop zilnic 5 mai 2024. Gemenii sunt surprinși plăcut în viața amoroasă, Taurii se frământă din cauza unei situații

Horoscop zilnic 5 mai 2024. Gemenii sunt surprinși plăcut în viața amoroasă, Taurii se frământă din cauza unei situații

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 5 mai 2024.

Berbec

Astăzi este posibil să fii în centrul atenției tuturor. Luna îți traversează zodia și mai mult de atât, fomează un aspect strâns cu Marte, guvernatorul tău, așa că urmează o zi cu multă acțiune. Poți fi foarte generos cu cei apropiați. Dialogul cu familia este plăcut și primești sfaturi utile sau oferi soluții în diverse probleme.

Taur

Luna traversează astăzi casa izolării și introspecției și deși ești înconjurat de persoanele dragi, simți că lipsește ceva. Nu ai motive de supărare, însă preferi să stai cu gândurile tale, pentru că îți dorești să rezolvi un context relațional, care te frământă de o perioadă mai mare de timp.

Gemeni

Luna îți traversează astăzi casa prietenilor și vieții sociale și este posibil ca sărbătorile să te găsească cu un grup de prieteni, undeva într-o stațiune la relaxare. Dacă ești singur, s-ar putea să ai și niște surprize neașteptate de la cineva, care te vizitează, pentru că vrea să te surprindă plăcut.

Rac

Astăzi ești în centrul atenției și petreci alături de familie. Este posibil să stabiliți să mergeți împreună în vacanță. Primești vești și din străinătate de la prieteni. Se anunță o zi cu multă distracție și decideți să vă întălniți mai des.

Leu

Contextul astrologic de astăzi îți aduce trăiri intense din punct de vedere spiritual, mai ales că Luna traversează sectorul filosofiei, credințelor și convingerilor de viață. Ești empatic și o companie plăcută pentru ceilalți. De asemenea, iau legătura cu tine persoane din străinătate și te bucuri de veștile primite.

Fecioară

Astăzi este posibil să primești bani sau cadouri de la persoanele dragi. De asemenea, te preocupă rezolvarea unui context financiar și discuți cu partenerul de cuplu de cum să administrați niște bani. Ajungi la aceleași viziuni și convingeri cu partenerul fără să faci prea multe compromisuri.

Balanță

Astăzi se anunță o zi încărcată și va fi nevoie să-ți conservi energia, mai ales dacă vrei să le faci tuturor pe plac. Chiar dacă ai avut sprijinul celorlalți membri la activitățile casnice, te simți obosit. Luna alături de Marte, planeta acțiunii, ar putea să iște niște discuții mai aprinse cu partenerul, așa că ai grijă cum gestionezi comunicarea!

Scorpion

Astăzi se anunță o zi dinamică în familie. Totuși ar trebui să fii atent la acțiuni, abordare, gesturi, pentru că vei avea tendința să fii destul de agresiv în raport cu cei cu care interacționezi, mai ales dacă nu picați pe aceeași lungime de undă și-ți susții cu convingere părerile.

Săgetător

Posibil astăzi să faci o declarație de iubire, să-ți exprimi sentimentele prin gesturi mici. Ai susținere astrală în planul afectiv și te bucuri de începerea unei povești noi de iubire sau de o reconectare cu partenerul de cuplu.

Capricorn

Astăzi este posibil să pregătești o masă cu familia, să ai musafiri și să te revezi cu persoanele dragi. Ai ocazia să petreceți timpul împreună, să depănați amintiri. S-ar putea să abordezi și niște subiecte mai delicate și astfel să rezolvi niște chestiuni mai vechi.

Vărsător

Astăzi petreci în familia și va fi nevoie să te împarți, să faci și vizite. Chiar dacă se anunță o zi obositoare, cu întâlniri cu multă lume, revederi, ai nevoie și de liniștea din cămin, să stai alături de partener, în tihnă.

Pești

Astăzi ești susținut din planul astral să-ți exprimi trăirile, sentimentele, să vorbești despre tine și despre ceea ce simți. Comunicarea cu ceilalți este importantă și poate ajunge la sufletul lor, iar aprecierile nu vor înceta să apară. În planul relational te bucuri de armonie.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni