• PRO TV
  • Horoscop zilnic 6 mai 2024. Săgetătorii pot face ceva care să-i ajute să înceapă o relație de iubire, Taurii află niște secrete

Horoscop zilnic 6 mai 2024. Săgetătorii pot face ceva care să-i ajute să înceapă o relație de iubire, Taurii află niște secrete

Horoscop zilnic 6 mai 2024. Săgetătorii pot face ceva care să-i ajute să înceapă o relație de iubire, Taurii află niște secrete

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 6 mai 2024.

Berbec

Astăzi, Luna formează un aspect strâns cu Mercur, planeta comunicării, în zodia ta și vei fi foarte comunicativ, împărtășești ideile cu ceilalți și aveți conversații plăcute. Te preocupă și chestiunile de serviciu, mai ales că urmează o perioadă cu volum mare de muncă.


Taur

Posibil, astăzi, să ai niște revelații sau conștientizări, mai ales că Mercur, planeta comunicării formează o conjuncție cu Luna în casa asociată frământărilor interioare, introspecției și trecutului. Pot ieși la suprafață unele secrete și ai parte de discuții, care te fac să vezi mai clar realitatea în planul relației.

Gemeni

Astăzi, Luna formează o conjuncție cu Mercur, guvernatorul tău, în casa prietenilor și s-ar putea să ai parte de întâlniri plăcute cu aceștia. De asemenea, este posibil să vorbești de planurile tale de viitor legate de viața de familie, o mutare sau trecerea la un alt nivel al relației de cuplu.

Rac

Astăzi, Luna, guvernatoarea ta, formează o conjuncție cu Mercur, planeta comunicării, într-un sector de autoritate. Contextul astral poate veni cu o atenționare: să eviți conflictele și să cauți căi comune de comunicare, să eviți neînțelegerile cu unul dintre părinți. Fii deschis, sincer și nu uita de respect!

Leu

Astăzi este o zi în care te bucuri și te înțelegi perfect cu cei cu care intri în contact. Ești sociabil și ai dialoguri plăcute cu prietenii. De asemenea, este o zi favorabilă ieșirilor, participării la evenimente, să oferi sfaturi înțelepte, să vorbești despre idealurile și principiile tale de viață.

Fecioară

Dacă ai traversat o perioadă în care ai simțit presiune și încercări în planul relational, ziua de astăzi vine cu energie și surprize din partea partenerului de cuplu. După mult timp, te simți răsfățat, protejat și ai susținere din partea acestuia în tot ce-ți propui pentru perioada următoare.

Balanță

Luna activează astăzi casa relațiilor și formează un aspect strâns cu Mercur, planeta comunicării, așa că urmează să ai o zi cu multe dialoguri cu partenerul de cuplu, cu planuri de viitor. Ai susținerea astrelor să vă ocupați de organizarea următoarelor sejururi.

Scorpion

Luna și Mercur, planeta comunicării, formează astăzi un aspect strâns în casa muncii și rutinei zilnice și este posibil să vorbești mult despre serviciu, să-ți faci planuri, strategii, să vezi cum gestionezi timpul, pentru că ai nevoie de mai mult timp pentru tine.

Săgetător

Astăzi ai parte de susținere astrală în planul sentimental și petreci o zi deosebită în compania partenerului de cuplu. Dacă ești părinte, îți rezervi timp copilului și unor activități creative. Dacă ești singur, poți face o declarație, un compliment, care să ducă la începerea unei relații.

Capricorn

Astăzi, Luna și Mercur, planeta comunicării, formează un aspect strâns în sectorul vieții de familie, casei, părinților. Vei avea discuții cu părinții sau cu cineva din familie cu mai multă experiență despre posibilitatea valorificării unor bunuri. De asemenea, te bucuri de mai multă armonie în cuplu, grație dialogurilor, pe care le ai și pentru că ai rezolvat niște neînțelegeri.

Vărsător

Astăzi este posibil să faci mai multe deplasări, să porți discuții cu familia despre bani sau bugetul familiei, mai ales dacă intenționezi să faci niște rezervări pentru vacanță. De asemenea, se anunță o zi cu multă distracție, relaxare și evenimente plăcute.

Pești

Astăzi ieși cu familia sau petreci o zi în compania prietenilor. Se anunță voie bună și petrecerea timpului în mod plăcut. Totodată, discuți cu partenerul chestiuni financiare importante, despre o achiziție mai mare pentru casă.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni