• PRO TV
  • Fosta concurentă de la Survivor a aflat sexul bebelușului. Maria Hîngu a făcut primele declarații:„Simțeam ca va fi...”

Fosta concurentă de la Survivor a aflat sexul bebelușului. Maria Hîngu a făcut primele declarații:„Simțeam ca va fi...”

Fosta concurentă de la Survivor a aflat sexul bebelușului. Maria Hîngu a făcut primele declarații:„Simțeam ca va fi...”

Maria Hîngu a aflat sexul bebelușului. Fosta concurentă de la Survivor este în culmea fericirii!

Gallery

De ce a anulat Maria Hîngu cununia civilă

Maria Hîngu, fostă concurentă Survivor, este însărcinată cu primul copil. Sportiva trebuia să se căsătorească civil cu tatăl copilului pe care îl poartă în pântec, însă, cu doar câteva zile înainte de eveniment, din motive bine întemeiate, cei doi au decis să amâne căsătoria și să transforme evenimentul într-un Gender Reveal spectaculos. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Maria a dezvăluit că sarcina decurge foarte bine și nu s-a confruntat cu stări specifice acestei perioade, mai mult, își continuă activitatea de sportivă.

Citește și: 

„Simțeam ca va fi fată dar acum am certitudinea. Sunt fericită ca am șansa să cresc o “variantă îmbunătățită” a Mariei. Asta zic acum. Vedem însă cum o să fie ea. Ce înclinații o să aibă și ce își dorește ea să facă. Orice ar fi, o voi susține în tot ce vrea să facă. Înainte cu o zi de cununie, mi-am dat seama ca buletinul îmi va fi anulat în aceeași.

Nu am luat în calcul asta, crezând ca buletinul mai are valabilitate încă două săptămâni. Informații greșite… Așa m-am trezit înainte cu o zi de “ziua cea mare” ca am de ales. Mă mărit sau candidez? Am dezbătut problema cu viitorul soț și am luat decizia finală. Candidez! Nu rămân însă nemăritată. Doar amânăm momentul. Așa am transformat petrecerea de cununie civilă în cea mai mare petrecere de aflare a sexului celui mic. Sarcina decurge de parcă nici nu e.

Adică … decurge neașteptat de bine. Nu am grețuri, nu vomit, nu am pofte, nu am nimic. Am 6 luni și încă țin antrenamente. Singurul simptom de gravidă a fost somnolenta. În rest… nimic. Aproape ca nici burtă. Temeri? Știu ca toate vor merge cum trebuie, nu conform planului pentru ca nu am un plan. Voi fi relaxată și voi integra copilul în viața mea, nu invers. Vreau să crească vara ta țară, sa stea în nisip să se joace în țărâna.

Nu voi fi o mamă disperată. Sunt pe principiul “lasă-l să dea cu capul pentru că altfel nu va ști cum e. Numele e deja hotărât: Renata Maria.”, a dezvăluit Maria Hîngu, pentru WOWbiz.ro.

Citește și:

Maria Hîngu a aflat sexul bebelușului

Fosta concurentă de la Survivor a simțit din prima clipă că va avea o fetiță. Sportiva este în culmea fericirii, căci sarcina nu a fost una programată, ci, așa cum o numește ea, este o binecuvântare.

„Este adevărat, sunt însărcinată! Aproape fac 6 luni la cununia civilă, când o să aflu și sexul. Nu știu exact ce e, doar mă gândesc ce ar fi. Atunci vom face marele anunț. Mă întreabă lumea cu cine și le spun să se uite pe Instagram. Eu simt că ar fi fată. Dacă mă întreba cineva ce îmi doresc, aș fi spus băiat. Acum la cât mi-a intrat în cap că e fată, dacă e băiat, m-am obișnuit să fie fată.

Chiar sper să fie fată, chiar dacă voiam băiat la început, atât de mult sunt obișnuită cu gândul că e fată, încât nu mai vreau băiat. Cununia civilă e pe 27 aprilie. Acum două săptămâni, Simona Hapciuc m-a dat de gol. Mă gândeam să fac eu un moment să anunț, dar nu se mai poate. Nu a fost un copil dorit, ci o întâmplare binevenită.”, a declarat Maria Hîngu, pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni