• PRO TV
  • Horoscop zilnic 7 mai 2024. Scorpionii sunt invitați să-și pună viața sentimentală în mișcare, Gemenii sunt ajutați să depășească un obstacol

Horoscop zilnic 7 mai 2024. Scorpionii sunt invitați să-și pună viața sentimentală în mișcare, Gemenii sunt ajutați să depășească un obstacol

Horoscop zilnic 7 mai 2024. Scorpionii sunt invitați să-și pună viața sentimentală în mișcare, Gemenii sunt ajutați să depășească un obstacol

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 7 mai 2024.

Berbec

Astăzi este posibil să primești niște bani sau să vină niște oportunități financiare, însă este nevoie să ai grijă la oferte! Pe de altă parte, registrul astral te responsabilizează foarte mult în tot ce ține de buget. De asemenea, cauți surse noi de mărire a veniturilor.


Taur

Luna și Venus formează un aspect strâns în zodia ta și ai parte de o zi așa cum îți dorești. Soarele, în tranzit prin casa personalității, formează un aspect armonios cu Saturn, din casa prietenilor și proiectelor, și este posibil să consolidezi o prietenie sau în planul profesional să fii mai aproape de atingerea unui obiectiv.

Gemeni

Astăzi, ai ocazia să pui planurile profesionale în mișcare și vei fi ajutat să treci un obstacol de cineva din umbra, o persoană cu putere de decizie. Dacă ai simțit o constrângere, ai ocazia să-ți rezolvi cu maturitate și calm o situație, care ți-a dat bătăi de cap.

Rac

Astăzi, ar trebui să vezi partea plină a paharului într-o chestiune, care ține de proiectele în care ești implicat, chiar dacă ai mai întâmpinat blocaje. Poți primi suport de la colegi sau de la prieteni, să ți se deschidă niște uși. Și familia ți-e suport și primești niște sfaturi utile.

Leu

Astăzi, ai șansa să ajungi la o înțelegere cu superiorii sau cu asociații din sfera profesională. Se aranjează lucrurile într-un context financiar. S-ar putea să te afirmi cu ajutorul unor persoane, care te recomandă într-un proiect. De asemenea, se pot aranja și raporturile de putere în relație.

Fecioară

Astăzi primești vești de la drum, chiar o invitație de a-ți vizita niște prieteni. Pe de altă parte, îți poți consolida relația cu partenerul de cuplu sau să o oficializezi. Primești și oferi suport și-ți faci planuri de viitor bazate pe principii și idealuri comune.

Balanță

Astăzi, primești un cadou sau niște bani sub formă de cadou și te bucuri pentru că poți să-ți cumperi ceva ce-ți doreai de mult. Din punct de vedere al sănătății, îți revii după o perioadă în care sănătatea ți-a dat de furcă. La serviciu, ești organizată și disciplinată în desfășurarea sarcinilor.

Scorpion

Contextul astral de astăzi, în care Luna formează o conjuncție cu Venus, planeta iubirii, în casa relațiilor, te invită să profiți de această zi pentru a repune viața sentimentală în mișcare. Este momentul să aveți activități, care să vă alunge monotonia și să vă redescoperiți.

Săgetător

Astăzi ai susținere astrală în toate activitățile care țin de casă, cămin, gospodărie. Posibil să faci un plan pentru o reamenajare sau redecorare a locuinței. Pe de altă parte, la serviciu, ai ajutor într-o sarcină. Relațiile cu colegii se îmbunătățesc.

Capricorn

Soarele în tranzit prin sectorul iubirii, formează un aspect de susținere cu Saturn, guvernatorul tău, în tranzit prin casa comunicării. Reușești să te faci mai ușor înțeles de persoana iubită. Dacă ai avut o neînțelegere cu o persoană dragă și ai de dat o explicație, îngăduința celuilalt te ajută să spui ce te nemulțumește.

Vărsător

Astăzi este posibil să rezolvi o problemă financiară împreună cu partenerul de cuplu legată de casă sau familie. S-ar putea să primești sprijin financiar de la părinți sau să găsești soluție/ rezolvare la niște chestiuni de familie care te frământă.

Pești

Soarele în tranzit prin casa comunicării formează un aspect armonios cu Saturn din casa personalității, așa că este posibil să fii mai flexibilă astăzi și să te bucuri de reușita unei negocieri, să obții o aprobare, să rezolvi niște chestiuni birocratice. La serviciu faci impresie bună cu un proiect.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni