• PRO TV
  • De 1 mai, telespectatorii au ales PRO TV! Batem Palma?, Știrile PRO TV, Las Fierbinți și Survivor, lider de audiență!

De 1 mai, telespectatorii au ales PRO TV! Batem Palma?, Știrile PRO TV, Las Fierbinți și Survivor, lider de audiență!

De 1 mai, telespectatorii au ales PRO TV!  Batem Palma?, Știrile PRO TV, Las Fierbinți și Survivor, lider de audiență!

1 mai. O zi în care, pentru majoritatea romanilor, voia bună și energia sunt la cote înalte. Este acea zi în care grijile sunt lăsate deoparte, măcar pentru câteva ore, și toată lumea se strânge la distracție.

Gallery

Ieri a fost o zi pe care cei de acasa au ales să o sărbătorească cu ochii pe PRO TV! Telespectatorii s-au luat la întrecere cu intuiția la Batem Palma?, au urmărit cele mai obiective informații din principalul jurnal de Știri al zilei, au râs alături de cele mai îndrăgite personaje din Las Fierbinți și au trăit suspansul jocului la Survivor All Stars!

De la ora 18:00, cei de acasă au urmărit cu sufletul la gură o ediție incredibilă din cel de-al treilea sezon Batem Palma?. Concurentul extras de calculator, David Neacșu, a mers pe intuiție, până la capăt, și a reușit o premieră în istoria show-ului – este primul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei. Ediția a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 18:00 – 18:57. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 2.9 puncte de rating și 19.2% cotă de piață, față de locul 2 care avea 1.6 puncte de audiență și 10.8% share.

Ca în fiecare seară, de la ora 19:00, toți ochii au fost pe Știrile PRO TV pentru a afla cele mai obiective și interesante informații. Jurnalul principal al zilei a fost în topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 4.7 puncte de rating și 27.1% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut doar 2.0 puncte de rating și 11.4% share. În minutul de maximă audiență de la 19:38, aproape 1.1 milioane de oameni urmăreau știrile.

Noile aventuri ale locuitorilor din Las Fierbinți au pus show-ul, ca de fiecare dată, pe primul loc! În intervalul orar 20:28 – 21:30, episodul a înregistrat 7.4 puncte de rating și 27.6% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 3.9 puncte de rating și 14.7% share. Aproape 1.6 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit episodul, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:16, aproape 1.9 milioane de români erau cu ochii pe PRO TV.

O nouă seară de Survivor All Stars, în care concurenții rămași în joc au dat cea mai importantă luptă – cea pentru Imunitate, a fost trăită la cote înalte de toți cei de acasă! Noua ediție a fost lider de audiență în intervalul 21:31 – 24:18 și a înregistrat 5.1 puncte de rating și 18.9% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 4.3 puncte de rating și 15.9% share. Peste 1 milion de telespectatori din întreaga țară au urmărit noile provocări prin care au trecut cei din tribul Las Bandidos.

Nu ratați în această seară noi ediții din Batem Palma?, Las Fierbinți și Survivor All Stars, acolo unde un nou concurent va părăsi competiția!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni