• PRO TV
  • Un nou sezon Atletico Textila, vara aceasta, în exclusivitate, pe VOYO! PRO TV anunță startul filmărilor

Un nou sezon Atletico Textila, vara aceasta, în exclusivitate, pe VOYO! PRO TV anunță startul filmărilor

Un nou sezon Atletico Textila, vara aceasta, în exclusivitate, pe VOYO!  PRO TV anunță startul filmărilor

Singurul serial unde fotbalul și comedia fac casă bună este aproape de revenire! Cea mai iubită echipă din ligile secunde din România, jucătorii trecuți prin cele mai amuzante aventuri și o poveste care i-a ținut pe telespectatori în fața ecranelor de-a lungul primelor trei sezoane – Atletico Textila revine în această vară!

Gallery

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon au început săptămâna aceasta, iar protagoniștii promit că și de această dată, energia și voia bună vor fi la cote înalte! Printre actorii care au făcut parte din distribuția primelor sezoane și revin se află: Angel Popescu, Răzvan Oprea, Andrei Mateiu, Pavel Bârsan, Bogdan Cotleț și Andreea Mateiu.

Despre startul filmărilor, Răzvan Oprea declară: ”Sunt extrem de fericit că proiectul ăsta care mi-este foarte drag și personajul Leo Cocoș, un personaj pe care eu l-am inventat, și apelativul și drumul lui, scriitura fiind un pic mai convențională în această zonă la momentul respectiv, revin pe ecrane. Am încercat să ofer publicului un băiat extrem de limitat, dar cu un suflet bun și cu o energie solară, Leo este un arhetip. Este un proiect care a avut mult succes și cred că putem ajunge la unul și mai mare.”.

Noul sezon le va face cunoștință celor de acasă și cu noi personaje. Printre acestea se află, nea Florin, unul dintre personajele care vor face diferența în club, interpretat de Andi Vasluianu și doamna Carmen, mama celui care va deveni patronul clubului de fotbal, jucată de bine-cunoscuta actriță, Tania Popa.

”Mă bucur că fac parte dintr-o gașcă de pseudofotbaliști, eu fiind un pseudosuporter:). Abia aștept să mă joc de-a Nea Florin împreună cu minunații mei colegi!”, spune Andi Vasluianu, odată cu începerea filmărilor.

Cel de-al patrulea sezon va putea fi urmărit, în curând, în exclusivitate, pe platforma VOYO de către toți abonații, urmând ca săptămânal să fie disponibil câte un episod!

Până la momentul începerii noului sezon, informații și imagini în exclusivitate de pe platourile de filmare, pot fi văzute pe paginile de social media ale PRO TV și VOYO.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni